Laatst probeerde ik de zomerse geur van Coach die helemaal geïnspireerd was op jong, reislustig en zonsondergangen. Deze keer is het een romantische zomermiddag tussen de bloemenvelden. Met rozen- en ambernoten. Zelf ben ik niet zo gek op rozenparfums, maar zal ik deze wel fijn vinden?

coach parfum wild rose

COACH PARFUM

Coach is een Amerikaans designhuis en heeft vooral luxe accessoires en lifestyle collecties. Ze werden bekend met hun handgemaakte leren tassen met de (waarschijnlijk welbekende) Coach hang tags. De naam Coach staat wereldwijd synoniem voor een vrije all-American geest en een moeiteloze New Yorkse stijl.
De eerste parfum lancering van Coach Dreams was mega succesvol en daarom komt het merk met weer een nieuwe geur.
Reviews over eerdere geuren van het merk vind je hier.

WILD ROSE

coach parfum wild rose

Allereerst staat het parfum Wild Rose voor ‘brutaal en sensueel, zoals de ongetemde schoonheid van een veld met wilde bloemen en het gevoel dat alles mogelijk is‘.
Gedurfd, sensueel en vrijgevochten zijn de vibes van de geur en is delicaat maar toch gedurfd.
De noten:

Topnoten: Rode bes en bergamot
Hartnoten: Wilde rozen en jasmijn sambac
Basisnoten: Mos en amber

coach parfum wild rose
coach parfum wild rose

De flacon straalt eigenlijk precies uit hoe het ruikt. Het is geïnspireerd op romantische zomermiddagen en daarom is de kleur bordeauxrood. De prachtige bedel in de vorm van een C met de tag geven dat coach detail aan het uiterlijk.
De spraydop is weer geïnspireerd op de iconische sluiting van de Coach tassen.

Ik heb toevallig de geur nu ook weer op, ik draag hem best vaak. Het is een hele warme geur die zoetig is maar toch krachtig.
Ik ben totaal geen rozengeur fan en jasmijn vind ik ook niet altijd lekker, maar in deze parfum zijn ze precies goed gedoseerd. Want ik vind hem heerlijk!
Hij doet mij juist denken aan een zonsondergang in een bloemenveld, waardoor de geuren van de bloemen en rozen allemaal tot hun recht komen. De geur blijft trouwens ook echt lang ruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

coach parfum wild rose

Dit nieuwe Coach parfum is vanaf september exclusief te koop bij de luxe parfumerie. Denk hierbij aan Douglas. Ook online kun je je slag slaan. Maar ik raad je aan om toch even de winkel in te stappen als je voor een parfum gaat shoppen. Dan kun je het zelf ook nog even ruiken.

Prijs:

  • Coach Wild Rose EdP €41 (30ml), €73 (50ml) en €94 (90ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May