Ik kan het bijna niet meer bijhouden, Trinny London heeft volgens mij iedere maand een nieuwe skincare launch. Het allernieuwste product is het Boost up Vitamine C serum. En die laat ik in dit artikel uitgebreid zien!

TRINNY LONDON

trinny london vitamin c

Het merk Trinny London bestaat uit make-up en skincare hybrids. Dat laatste vind ik persoonlijk heel erg interessant. Dit zijn namelijk make-up producten maar dan met huidverzorgende eigenschappen.
Het merk is opgericht door Trinny Woodall in 2017 met als doel om ieder individu vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. De producten zij verkrijgbaar bij de officiële website. Sinds kort verkoopt ze ook skincare! Zo zag je enige tijd geleden de Trinny London Cleansers en de exfoliators al voorbij komen. Trinny is aan het gooien met nieuwe skincare lanceringen, vandaag is het de beurt aan het Vitamine C serum.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

trinny london vitamin c

VITAMINE C SERUM; BOOST UP

Het Vitamine C Boost up Serum is het allernieuwste pareltje van Trinny London. Het geeft je huid direct een shot van 30% Vitamine C, waardoor een vermoeide huid meteen glowy wordt.
Het zorgt voor een meer heldere huid en een egale huidtint en beschermt je huid tegelijkertijd tegen agressieve invloeden van buitenaf.
Je kunt het serum in de ochtend én in de avond gebruiken voor het allerbeste resultaat.

trinny london vitamin c
trinny london vitamin c

De flacon is de welbekend vorm van Trinny London. Alleen is de kleur hiervan oranje, dat kan natuurlijk ook niet anders als het om Vitamine C gaat.
De textuur van het serum is gel- balm-achtig en is daarom prettig aanbrengen op de huid. Je hebt maar 1 pompje nodig voor het hele gezicht.
De geur is vrij neutraal wat ik prima vind, ik had een sinaasappel- of citrusgeur verwacht, maar dat zit er dus niet in.
Wat mij opvalt is dat mijn huid niet verkeerd reageert op het hoge gehalte Vitamine C, ik heb vaak het probleem dat ik pukkels krijg als er een te hoog percentage van deze vitaminen in is te vinden. Dat heb ik nu dus niet, zelfs als ik het ’s avonds én ’s morgens gebruik.

REFILLABLE

trinny london vitamin c

Natuurlijk is dit product ook weer te krijgen in een refillable. Deze flacon kun je in de originele behuizing doen waardoor je geld én plastic bespaart. Fijn dus voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

trinny london vitamin c

Trinny London is exclusief verkrijgbaar via hun officiële webshop. Ook kun je hier terecht voor de refill van het serum. Superfijn dat dit met alle producten kan van het merk. Dit is namelijk milieuvriendelijk én geldbesparend.

Prijzen:

  • Boost up €82 (30ml) | Refill €64

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May