Het allernieuwste Olaplex product is de Olaplex no9. Een serum dat je gebruikt in handdoekdroog haar en je haren beschermt en zachter maakt.
Lees je mee?

OLAPLEX

olaplex no 9 review serum

Mocht je Olaplex nog niet kennen dan zal ik kort uitleggen wat het merk precies is en hoe het werkt.
Olaplex heeft verschillende producten om beschadigd haar te verzorgen en het haar te herstellen. Het gepatenteerde Olaplex systeem is het zogenaamde ‘Bond systeem‘.
Het volgende stukje tekst heb ik van de website afgeplukt:

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze ‘verbindingen’ geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.
OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt,
bis-amino diglycol dimaleate.
Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

Olaplex behandeld alle soorten beschadigd haar en is verkrijgbaar bij bepaalde kapsalons, webshops en op de website van Olaplex zelf.
Meer artikelen over het merk vind je trouwens hier.

olaplex no 9 review serum

OLAPLEX NO9

Olaplex no9 Bond Protector Nourishing Hair Serum is het nieuwste product van het merk. Het wordt omschreven als een ‘anti-damage’ serum, omdat het het haar beschermt en tegelijkertijd glans en zachtheid geeft.
Het serum beschermt het haar tot wel 48 uur tegen invloeden van buitenaf, maar ook tegen temperaturen tot 232°C. Dit betekent dat je met een gerust hart je haar kunt föhnen of andere stylingtools kunt gebruiken op 200°C.
Het serum is gewichtsloos en siliconen-vrij en hoeft niet uitgespoeld te worden. Je kunt het dus aanbrengen na het douchen in handdoekdroog haar en vervolgens je haar stylen zoals je gewoonlijk doet.

olaplex no 9 review serum
olaplex no 9 review serum

Dit serum is eigenlijk eenzelfde soort idee als nummer 6, maar net iets minder vol. Het heeft de heerlijke welbekende olaplex geur die iedereen altijd lekker vindt ruiken en heeft een transparante gel-achtige textuur waarvan je maar weinig nodig hebt.
Ik heb vrij lang haar en voor mij zijn 1 á 2 pompjes wel genoeg. Het maakt mijn haar inderdaad zachter en beter doorkambaar. Toch vind ik nummer 6 fijner, maar als je al vrij gezond haar hebt van jezelf en niet de volle verzorging nodig hebt dan is dit jouw perfecte match.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

olaplex no 9 review serum

Olaplex is niet overal te verkrijgen omdat ze alleen geselecteerde punten hebben die het merk verkopen. Hierdoor is het helaas zo dat er ook namaak producten in de omloop zijn. Waar je zeker de echte Olaplex kunt krijgen is bij onder andere Cosmo Hairstyling (alle kapsalons) en John Beerens . Maar natuurlijk kun je ook naar de officiële webshop gaan van Olaplex.

Prijzen:

  • Olaplex no9 €29.95 (90ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May