Het is alweer bijna moederdag! Maar soms weet je even niet wat je kunt geven. Om haar te verwennen met een klein budget heb ik de Hema Moederdag cadeautips voor jullie opgeschreven. Kijk je mee?

hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring

HEMA MOEDERDAG CADEAUTIPS

In het vorige artikel dat ik over Hema schreef, vertelde ik over het navulbare oogschaduwpalet. Dit is natuurlijk een heel leuk en persoonlijk cadeautje. Alleen kan het lastig zijn om de juiste tinten te vinden waar ze echt blij mee is.
Waar je mama’s altijd blij mee kunt maken, althans in mijn ervaring, zijn geurkaarsen. Deze zijn nu ook nog eens in de aanbieding, want je betaalt voor de tweede geurkaars nu maar de halve prijs.

hema moederdag cadeautips
hema moederdag cadeautips

Hema heeft een groot assortiment geurkaarsen en zelfs geurstokjes. Ik koos de Morning Mantra geurkaars in glas, lekker groot en met mooi mat glas.
De geur is heerlijk en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand deze niet lekker kan vinden. De kaars heeft de geur van citroen, frangipani en cederhout en is helemaal vegan.  Verder bevat het plantaardige oliën en 30% minerale oliën, met natuurlijke parfums en zonder dierlijke vetten.

hema moederdag cadeautips

Is je moeder een echte beautylover? Dan kun je een mooie kleur nagellak uitkiezen, ho eens even, niet 1 maar zelfs 2. Want op dit moment zijn de nagellakjes 1+1 gratis!
Ze hebben ongelooflijk veel kleurtjes en soorten nagellak waar je uit kunt kiezen, natuurlijk ging ik voor de lichtroze/nude kleurtjes. Maar is jouw moeder meer van de rode, felle of aardtint nagels? Dan kun je ook terecht bij de Hema.

hema moederdag cadeautips
hema moederdag cadeautips

Om het af te maken koos ik ervoor er een nagelmaskertje bij te doen. Me-time en mooie handen zijn namelijk een goede combinatie.
Dit maskertje hydrateert je nagels door middel van de toegevoegde shea butter en hyaluronzuur.
De lakjes zijn mega goed gepigmenteerd en blijven goed zitten op de nagels. Hema lakjes zijn al een lange tijd favoriet!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

hema moederdag cadeautips

Alles is verkrijgbaar bij de Hema webshop én de fysieke winkel.

Prijzen:

  • Geurkaars in glas €12 (nu 2e halve prijs)
  • Hydraterend nagelmasker €3.75 (10stuks)
  • Nagellak €3 (nu 1+1 gratis)

 

Dit artikel bevat affiliate links
Disclaimer

May