Voor mij een nieuw merk om te proberen: Murad Skincare. Dit blijkt al mega groot te zijn in Amerika en begint langzamerhand Europa ook te veroveren.
Ik probeerde het serum met retinol, kijk je mee?

Murad skincare retinol serum

MURAD SKINCARE

Dr. Murad heeft zijn verzorgingsformule ontwikkeld om zijn patiënten te helpen, hij had drie basis thema’s voor een gezonde huid:

  • Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden
  • Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren
  • Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden (bron: murad.nl)

Al het bovenstaande komt terug in ieder product van het merk! Meer informatie over Murad Skincare vind je op de website.

RETINOL YOUTH RENEWAL SERUM

Murad skincare retinol serum

Dit is de mini variant van het Retinol Youth Renewal Serum, mega handig, want zo kun je het product eerst eens uitproberen. Het wordt omschreven als het #1 serum in Amerika omdat het retinol serum specifiek werkt op vermindering van diepe lijnen en rimpels en een ongelijke huidtextuur egaliseert.
De formule bevat Retinol Tri-Active Technologie, hyaluronzuur en Swertia-bloemextract.
Het belooft de stevigheid van de huid te verbeteren, de veerkracht te vergroten en de huid te hydrateren. Ook erg fijn om te weten is dat het geen sulfaten, parabenen, ftalaten, gluten en  van dieren afgeleide ingrediënten bevat.

Murad skincare retinol serum
Murad skincare retinol serum

Het serum belooft de huid dus op heel veel manieren te verbeteren, ik hou daarvan!
Ten eerste is de textuur van het serum crème-achtig en lekker vol met een gelige kleur. Het verdeelt prettig over de huid en het ruikt ook lekker fris en zacht. Na gebruik voelt de huid zeker gehydrateerd én zachter aan.
Het serum trekt ook erg snel in, (fijn!) zodat ik meteen door kan gaan met de volgende skincare routine stap.
Dit is de eerste keer dat ik een product van Murad Skincare probeer en ik vind het erg lekker! Langdurige resultaten kan ik jullie helaas nog niet vertellen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Murad skincare retinol serum

Murad Skincare is te koop via de webshop van het merk zelf. Je vind daar ongelooflijk veel informatie en je kunt uiteraard altijd om advies vragen als je dat nodig hebt.

Prijs:

  • Retinol Youth Renewal Serum €103 (originele variant)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May