GUESS Bella Vita Rosa is de nieuwe geur van dit merk. Deze Eau de Toilette heeft niet alleen een prachtige look, maar geeft je ook het gevoel van empowerment als je het draagt. Voor meer infomatie en mijn mening, lees dan verder!

GUESS

GUESS BELLA VITA ROSA PARFUM

Guess is een merk dat je zeker weten al kent. Het is opgericht in 1981 en het merk staat voor jong, sexy en avontuurlijk.
Het begon met het maken van de perfecte jeans en is inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle merk dat onder andere tassen, kleding, zonnebrillen en parfum verkoopt.
De Guess vrouw wordt omschreven als een vrouw die opvalt vanwege haar sprankelende en positieve persoonlijkheid. Zij heeft alles in zich om een legende te worden. Sounds good right?
Het nieuwe parfum Bella Vita Rosa is voor deze vrouw gecreëerd.

GUESS BELLA VITA ROSA PARFUM

GUESS BELLA VITA ROSA EDT

Dit nieuwe parfum is gecreëerd door parfumeur Gabriela Chelariu en zij zegt het volgende over de geur:
Ik heb GUESS Bella Vita Rosa gemaakt om de positieve instelling van de GUESS-vrouw te vieren en haar vermogen om het leven door een ‘roze bril’ te zien“.
Het parfum staat dan ook voor de speelse en zorgeloze kant van deze vrouw, het is een bloemige en fruitige geur die opent met sprankelende tonen van Italiaanse citroen, cassis en kweepeer. Ook vind je een exotische combinatie van bloemen als jasmijn,, magnoliabloesem, cipres en lelietje-van-dalen in het parfum, Voor de sensuele twist is er ook een mix van ijsbloem, mos, sandelhout en muskus toegevoegd.

GUESS BELLA VITA ROSA PARFUM
GUESS BELLA VITA ROSA PARFUM

Het design van de flacon is geïnspireerd op de iconische pioenroosmedaillon van GUESS met roségouden accenten. Echt een plaatje om te zien en het straalt naar mijn mening absoluut luxe uit.
Maar de geur is natuurlijk het belangrijkst, de GUESS geuren zijn nooit erg zoet en dat is deze ook niet. Ik vind wel de zoete tonen terug, maar deze worden gecontrasteerd met de muskus en sandelhout mix waardoor het vrouwelijkheid maar ook kracht uitstraalt. Ik vind hem zelf erg lekker hoewel ik meer van de zachte en poederachtige geuren houd. Toch is het voor de zomer een heerlijk parfum dat je meteen een krachtig en empowered gevoel geeft als je het draagt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GUESS BELLA VITA ROSA PARFUM

De GUESS geuren zijn verkrijgbaar bij onder andere Ici Paris XL. Deze Bella Vita Rosa is daar exclusief verkrijgbaar vanaf deze maand!

Prijzen:

  • Bella Vita Rosa Eau de Toilette €37 (30ml), €47.50 (50ml) en €63 (100ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May