Omdat jij mooi bent van jezelf heeft de Styletone mei editie als thema Natural Beauty. Vol producten die jouw schoonheid accentueren en naar voren halen. Perfect voor de zomer vind ik ook! Kijk je mee naar de unboxing?

STYLETONE BOX

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds vorig jaar is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Styletone Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Styletone Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Styletone Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Explore box altijd door je brievenbus! Benieuwd? En wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

Styletone mei unboxing natural beauty

UNBOXING DE STYLETONE MEI BOX: NATURAL BEAUTY

In de Styletone box vind je altijd een ‘menukaartje’. In de Styletone Ultimate box is deze groter dan in de classic box. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.

Het thema van deze maand is Natural Beauty, Omdat je al mooi bent van jezelf! Deze box staat dus helemaal in het teken van jouw natuurlijke schoonheid. Alle producten in de box accentueren je schoonheid en geven je een goed gevoel. Denk aan skincare én make-up. Let’s go!

CREAM HIGHLIGHTER

Styletone mei unboxing natural beauty

Ik vind dit make-up merk zo fijn! Ik gebruik nog steeds de producten van de vorige boxen met heel veel plezier. Ditmaal is het de Cream Highlighter van Laritzy. Het is gemaakt voor alle soorten huidtinten en smelt moeiteloos in de huid waardoor het een mooie natuurlijke glow vormt.
De kleur vind ik heel mooi, een warme bronzy-achtige tint die perfect past bij dit mooie weer.
Super handig ook om mee te nemen en jezelf een touch-up te geven gedurende de dag!

€20

STARSKIN STRIPS

Styletone mei unboxing natural beauty

Ook dit merk is mega fijn en de Essentials Sunset Strips van Starskin verwijdert mee-eters, talg en onzuiverheden zodat je met een prachtige huid de zomer in kan gaan. Het geeft je poriën een diepgaande reiniging én vermindert de zichtbaarheid van je poriën.

€6

OOGSCHADUW

Styletone mei unboxing natural beauty

Het merk Estate Cosmetics heeft altijd heel vrolijke verpakkingen en een clean uitstraling. Deze Oogschaduw is heel natuurlijk door de peachy-achtige tint. Het is boterzacht, super blendable en heeft een hoge pigmentatie.
Dit is sowieso mijn kleur, deze gaat in de make-up tas voor dit seizoen!

€10

NACHTMASKER

Styletone mei unboxing natural beautyStyletone mei unboxing natural beauty

Deze pot ziet er al uit alsof het je een glowy skin geeft, en dat is ook wat het belooft. Dit Glow Nightmask van Olay laat jouw huid in al één nacht stralen en zorgt voor een zachte en verzorgde huid. Werkt perfect bij droge én vette huidtypes.
Op den duur worden zelfs de tekenen van stress en vermoeidheid vermindert.
De créme voelt mega romig en zacht aan en ruikt lekker fris, ik vermoed fruitig!

€39.99

OKSEL SCRUB

Styletone mei unboxing natural beauty

Oké, dit vind ik leuk. Ik heb namelijk nog nooit zoiets geprobeerd of zelfs gezien. De Oksel Scrub van Mudmasky is 100% vegan en bevat slechts 5 natuurlijke ingrediënten. De scrub belooft de oksels tot wel 16 uur fris te houden, want de bacteriën die zorgen voor een vieze geur worden verwijderd door de scrub.
Ik ben echt heel erg benieuwd, een vervanger voor deodorant of een extra hulpmiddel? Ik houd jullie op de hoogte.

€23

MASCARA

Styletone mei unboxing natural beauty

Ik heb echt super veel mascara’s liggen dus ik besloot deze in het plastic te laten, hierdoor blijft het namelijk langer goed. De Mascara van Bellapierre zorgt voor volume en belooft altijd goed te zitten. Je wimpers zullen ook voller lijken voor deze mascara!

€19.99

BLOTTING HAIR PAPER

Styletone mei unboxing natural beauty

Ik kende dit product al, maar wellicht een aantal van jullie niet. De Blot & Go Fragrance Free van Styledry is een olie-absorberend vloeipapier. Misschien ken je de blotting papers voor het gezicht wel? Dit is hetzelfde idee, maar dan voor het haar. De papiertjes zijn besprenkeld met droge shampoo waardoor je binnen enkele seconden geen vet haar meer hebt. Super makkelijk en ook om mee te nemen door het kleine formaatje.

€9.95

LIP PLUMP

Styletone mei unboxing natural beauty

Alles met rozenkwarts vind ik interessant, qua skincare en/of make-up dan hè? Deze Rose Quartz Youth Defense Lip Plump van Skin Chemists is bedoeld om de lippen tijdelijk te vergroten maar ook glans en verzorging te geven.
Het bevat pepermuntolie en Mica, het geeft dus echt een prachtige glans. Het ruikt ook echt lekker minty, ik word meteen wakker! Het prikkelt iets wanneer je het aanbrengt, dit hoort zo! No worries, dit trekt na enkele seconden weer weg.

€79

MILK & TONER

Styletone mei unboxing natural beauty

Ik ben al jaren fan van geiten- of ezelmelk in skincare. Het ruikt niet alleen heerlijk, maar is ook mega goed voor je huid.
Deze Milk en Toner van Ziaja bevat dus geitenmelk, het verwijdert make-up en reinigt je huid zonder je onderhuid te verstoren. Tegelijkertijd versterkt, verfrist en hydrateert het je opperhuid intensief.
Ook dit product ruikt heerlijk zacht, al zou je denken dat geitenmelk niet lekker ruikt, de producten doen dat zeker wel!

€3

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Styletone mei unboxing natural beauty

Mijn favoriete product uit deze box is de Milk & Toner van Ziaja. Ik gebruikte al eerder producten uit deze lijn van Ziaja en ze zijn echt mega zacht voor je huid. Ook ga ik de oogschaduw van Estate Cosmetics vaak gebruiken en vind ik de Rose Quartz Lip Plump een heel interessant product!

Wil je deze Ultimate Styletone box bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May