Jawel, the word is out. Ik ben nu één van de 25 Kylie ambassadeurs in Nederland en mag jullie dus met alle nieuwe en mooie producten van Kylie Skin en Kylie Cosmetics kennis laten maken.
Ik begin met de Kylie skin producten, kijk snel verder!

KYLIE SKIN PRODUCTEN

KYLIE SKIN

Ik mag met trots vertellen dat ik één van de 25 ambassadeurs ben van Kylie Cosmetics en Kylie skin in Nederland. En daarom doe ik nu de kick-off van een aantal Kylie Skin producten om jullie het merk te laten kennen.
Kylie Skin is natuurlijk opgericht door Kylie Jenner, jawel, het zusje van de Kardashians.
Kylie Skin is onderdeel van Kylie Cosmetics en staat voor Clean en Vegan. Zo zijn alle producten helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en gebruikt zij zoveel mogelijk ingrediënten van plantaardige oorsprong.
Ook vind zij het milieu belangrijk en de maatschappij, om die reden worden de producten eerlijk verkregen en vervaardigd. Heel fijn om te horen.
Kylie producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in Nederland.

KYLIE SKIN MINI SET

KYLIE SKIN PRODUCTEN

Om je een volledig beeld te geven van de Kylie Skin producten ga ik jullie als eerste de 4-piece mini set laten zien. Hierin zitten alle producten voor jouw basis skincare routine. Ook kun je bijvoorbeeld deze set aanschaffen als je benieuwd bent naar de producten en eerst even wil kijken hoe ze bevallen.

#1 FOAMING FACE WASH

KYLIE SKIN PRODUCTEN

De Foaming Face Wash is reinigend en voedend, het is een stevig en zacht schuim dat de huid mild maar effectief reinigt.
De face wash is doordrenkt met  kiwizaad-olie en Vitamine C en E (houdt vocht vast en verbetert de elasticiteit).
Verder werkt deze reiniger hydraterend en geeft het je na afloop een heerlijk zacht gevoel zonder een trekkerige huid te ervaren. Het  bevat overigens geen synthetische parfums!

OORDEEL:
Het reinigt de make-up en vuil inderdaad goed van de huid en prikt ook niet in de ogen, hierdoor is het zelfs geschikt voor de gevoelige huid.
Het ruikt heel zacht en subtiel, persoonlijk vind ik een olie fijner om mijn huid mee te reinigen maar de foam voelt aan als een wolkje op de huid, echt heel fijn!

#2 VANILLA MILK TONER

KYLIE SKIN PRODUCTEN

Stap 2 is het tonen van je huid. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en klaar is voor de rest van je skincare routine. Een toner zorgt er ook voor dat de producten die je hierna aanbrengt beter worden opgenomen door de huid. Heel belangrijk dus!
Deze Vanilla Milk Toner is een balancerende en preppende stap in je routine.  Het is alcohol-vrij en bevat avocado- en kiwi-olie. Daarnaast is het geformuleerd met appelextract om de natuurlijke hydratatie te kalmeren, versterken en te herstellen.
Het zorgt er ook voor dat de poriën ontstopt worden, gezuiverd en minder zichtbaar zijn.

OORDEEL:
Deze ruikt echt heerlijk! Ik ruik sowieso de vanille geur en het brengt heerlijk aan op de huid. Het is qua textuur melk-achtig en redelijk vloeibaar. Ik breng dit het liefst aan met mijn handpalmen, maar je kunt ook kiezen voor een wattenschijfje.
Het geeft mijn huid direct een hydratatie boost waardoor de glow ook meteen verschijnt.

#3 VITAMINE C SERUM

KYLIE SKIN PRODUCTEN

Als ik het goed heb onthouden is dit één van de bestsellers van Kylie Skin. Het Vitamine C Serum werkt verhelderend en verstevigend en bevat waardevolle vitamines en antioxidanten.
Uiteraard zit het serum vol met Vitamine c, wat ervoor zorgt dat de huid gaat stralen, ook verbetert het de skin tone en de huid textuur.
Ja, dit doet Vitamine C écht, ik merk al heel veel verschil sinds ik dit dagelijks gebruik.
Deze serum is trouwens veilig, er zit namelijk een bepaald percentage in dat niet zorgt voor pigmentvlekken als je in de zon zit. Uiteraard moet je je altijd insmeren met een SPF50, hoewel dat voor deze serum alleen niet nodig is.

OORDEEL:
Zoals ik had gehoopt ruikt dit serum echt heerlijk fris. Omdat er geen synthetische parfum inzit, vervliegt de geur ook weer snel. Maar dat geeft niets, want de geur ervaring heb ik sowieso tijdens het aanbrengen.
De flacon vind ik heel mooi omdat het van steen is gemaakt, dit geeft meteen een luxe feel en look. Het serum zelf is een gel-achtige textuur met een licht oranje kleur die prima aanbrengt op de huid. 1 pompje is al genoeg.

#4 MOISTURIZER

KYLIE SKIN PRODUCTEN

De laatste stap in je Kylie Skin routine is de Face Moisturizer die hydrateert en verzacht. Deze crème bevat een combinatie van hydraterende bestanddelen en verzachtende ingrediënten. Het is geschikt voor alle huidtypen en bevat haver- en sinaasappelschilextracten. Dit zorgt ervoor dat de huid kalmeert en verzacht, verder bevat het shea boter dat weer hydraterend werkt.

OORDEEL:
Ik hou van een moisturizer of crème die niet vettig aanvoelt en snel intrekt zodat ik mijn make-up erna mooi kan aanbrengen. Daar is deze moisturizer perfect voor. De textuur is romig en vol en de geur is lekker fruitig, ik ruik de sinaasappel terug. Na het aanbrengen trekt de crème goed in en laat het mijn huid plumpy en gehydrateerd achter.

DETOX MASKER

KYLIE SKIN PRODUCTEN
KYLIE SKIN PRODUCTEN

En tot slot nog even het Detox Face Mask. Dit masker werkt reinigend en zuiverend, het kleimasker verwijdert namelijk op milde wijze huidonzuiverheden en overtollige huidoliën zodat de poriën worden verkleind en de teint verbeterd. Al na 1 keer gebruiken zelfs.
Het masker is sneldrogend en bevat kaolin- en bentonietklei samen met houtskool dat zorgt voor absorbatie van onzuiverheden. Perfect dus als je een mooie gladde huid wil.

OORDEEL:
Het masker brengt ten eerste heel prettig aan met een kwast, het lukt ook gelijkmatig. Dit maakt mijn OCD persoonlijkheid heel blij ;-).
Het zit ook comfortabel en prikt of trekt niet tijdens het opdrogen maar doet wel wat het moet doen. Na 20 minuten haal ik het masker eraf met natte doeken en heb ik meteen een egalere huid. De volgende dag zat mijn make-up ook prachtig. Echt een masker dat iets doet dus! Een blijvertje.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

KYLIE SKIN PRODUCTEN

Kylie Skin is in Nederland dus exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Hier vind je ook alle informatie over de producten zoals de ingrediënten, voor welke huidtypes een product geschikt is en wat het doet.

Prijzen:

  • Kylie Skin 4-piece Mini €39.99
  • Kylie Skin Detox Face Masker €24.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May