Flowers in the City is de nieuwe limited edition collectie van Yves Rocher. producten die jou instant happiness geven en je helemaal klaarmaken voor de lente door de bloemige kleuren en geuren! Kijk je mee?

YVES ROCHER

Ik ken het merk Yves Rocher nog van vroeger. Mijn oma had altijd de catalogus van dit merk en bestelde dan haar huidverzorging en make-up via een briefje. The good old days. Tegenwoordig is het merk meegegaan met haar tijd en heeft nu gewoon een webshop.
Wat fijn om te weten is dat alle producten van het Yves Rocher vegetarisch zijn en 88% van de producten zelfs vegan. Ze vinden het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het milieu en gebruiken het liefst alleen maar plantaardige ingrediënten. Zo zijn ze eigenlijk een voorloper van de natuurlijke en vegan cosmetica!

FLOWERS IN THE CITY

yves rocher lente collectie

Flowers in the City is de nieuwe limited edition collectie van het merk en het ziet er ook helemaal lente-achtig uit. Instant happiness vibes krijg ik hiervan. Ik vind trouwens dat Yves Rocher heel erg verjongd is, ze zijn niet meer gericht op de ‘volwassen vrouw’ zoals vroeger. Deze lijn is namelijk heel jong en ziet er ook super leuk uit voor de jongere dames onder ons.
Hieronder zie je de producten uit deze mooie collectie en vertel ik je wat ik ervan vind.

NAGELLAKJES

yves rocher lente collectie

Deze prachtige lakjes heten niet voor niets Go Green. Het bevat namelijk oplosmiddelen van biologische afkomst waarmee je lief bent voor jezelf en voor de aarde!
Een greep uit de ingrediënten zijn bieten, suikerriet, hout, kokosolie en een bamboe-extract. Natuurlijk zijn ze ook vegan. De twee kleuren Oeillet, een felroze, en Myosotis, een fris muntgroen zijn de nieuwe kleurtjes van deze mooie collectie.

OOGSCHADUW POTLOOD & OOGPOTLOOD

yves rocher lente collectie

Echte lentekleurtjes, de kleuren van bloemen zijn verwerkt in deze potloden.
De bovenste twee zijn de Oogschaduw Potloden en zijn bestand tegen alles. De twee limited edition tinten zijn Magnolia, een parelmoerroze, en Iris, een goudpaars. Zij geven je ogen kleur en licht en blijven tot wel 14 uur zitten.
Het Oogpotlood heeft een prachtige muntgroene kleur en bevat korenbloemwater en tot 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook geschikt dus voor gevoelige ogen!

TRIO PALETTE

yves rocher lente collectie
yves rocher lente collectie

Dit super fijne Trio Palette voor het gezicht is een 3-in-1 product. Het bevat namelijk alles voor een mooie zomerse look.
Zo bevat het een blush, een bronzer en een highlighter en zijn ze gemaakt van 91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Er staat aan de binnenkant ook een handige tutorial hoe je dit palette kunt gebruiken. Fijn!

BAD- EN DOUCHEGEL

yves rocher lente collectie

Deze Bad- en Douchegel ruikt mega bloemig en vrolijk! Het bevat namelijk ook bergamot en dat staat bekend om haar frisse geur.
De douchegel bevat geen sulfaten en is voor 95% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Als je meteen een zomers gevoel wil hebben dan begin je de dag met deze frisse en bloemige douchegel.

BODY SPRAY

yves rocher lente collectie

In dezelfde lijn is er ook een Body Spray verkrijgbaar. Deze heeft de heerlijke geur van rozen en bergamot en is dus iets sensueler dan de douchegel.
Hij blijft trouwens echt heel erg lang ruiken wanneer je hem aanbrengt! De alcohol die is verwerkt in de spray is 100% van plantaardige oorsprong en verder bevat het 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

EAU DE TOILETTE

yves rocher lente collectie

En tot slot is er nog een lekkere Eau de Toilette verkrijgbaar van Flowers in the City. Deze heeft dezelfde geurnoten als de body spray, dus je zou ze prima samen kunnen gebruiken.
Uiteraard is dit ook allemaal plantaardig voor 95%. Fijn voor je huid én voor het milieu dus.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

yves rocher lente collectie

Natuurlijk zijn alle producten van dit merk verkrijgbaar bij de officiële webshop van Yves Rocher. Hier vind je ook alle informatie over de producten, zoals de ingrediënten en wat het voor je kan doen. Verder is het ook erg fijn dat het merk heel betaalbaar is, prima voor de kleinere portemonnee dus!

Prijzen:

  • Go Green Nagellak €7.90 per stuk
  • Oogschaduw potlood €17.90 per stuk
  • Oogpotlood €10,90 per stuk
  • Trio Palette €14.95
  • Bad- en Douchegel €4.95
  • Bodyspray 8.95
  • Eau de Toilette €16.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

 

May