Gebruik jij al een toner? Zo nee, girl get it! Want een toner is echt een lifesaver voor een droge en/of moeilijke huid. Deze Hanskin toner zorgt voor een intense hydratatie van de huid, zeg maar dag tegen een droge huid. Lees je mee?

Hanskin hyaluron essence

HANSKIN

Bij Hanskin noemen ze zichzelf skincare junkies, ze zijn namelijk altijd geïnteresseerd in de nieuwste producten. Maar wat voor hen echt belangrijk is, is om skincare te ontwikkelen die luxueus aanvoelen en de beste ingrediënten bevatten die echt werken en je huid weer heerlijk glowy maken.
Hanskin is cruelty-free, gluten-vrij en bevat vooral natuurlijke ingrediënten.

HYALURON ESSENCE

Hanskin hyaluron essence

Dit heerlijke product is de allereerste die ik van het merk probeer. De Real Complexion Hyaluron Skin Essence, een tonic met 10% hyaluron dat zorgt voor een verbeterde huidvochtcapaciteit.
En dat is belangrijk, want dit zorgt weer voor een stralende, glass skin. Het verhelpt onmiddellijk droogheid en herstelt de huid en de natuurlijke glans zonder een plakkerig gevoel.
Je gebruikt dit product na het reinigen en vóór het aanbrengen van je serum en/of dagcrème.

Hanskin hyaluron essence
Hanskin hyaluron essence

De toner komt in een flacon van 150m en daar doe je echt heel erg lang mee. Je kunt ervoor kiezen om het aan te brengen met een wattenschijfje, maar ik vind het prettiger om met mijn handen te werken.
Ik doe dus een paar druppels in mijn handpalm en breng het aan met deppende bewegingen op mijn hele gezicht en hals.
Het valt me inderdaad op dat mijn huid direct gehydrateerd aanvoelt, heel erg lekker. Verder voelt het lekker verfrissend aan. Qua geur is het vrij neutraal en de textuur is als een water.
Het trekt snel in de huid, wat prettig is zodat ik erna mijn andere skincare kan aanbrengen.
Mocht je nog geen toner gebruiken, please do! Het zorgt namelijk niet alleen voor extra hydratatie, maar het zorgt er ook voor dat de volgende producten die je aanbrengt beter werken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Hanskin hyaluron essence

Hanskin is verkrijgbaar bij Douglas. Ik weet niet of ze in de fysieke winkels staan, maar in ieder geval wel op de webshop!

Prijs:

  • Hanskin | Real Complexion Skin Essence €29.95 (150ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May