Je ziet deze flessen en je denkt dat het dure producten zijn, althans dat had ik. Maar niets is minder waar, want Monday Haircare heb je al voor minder dan €7. Ik wilde dit merk dolgraag uitproberen, hieronder zie je wat ik ervan vind.

Monday haircare shampoo conditioner

MONDAY HAIRCARE

Ik zag het en ik moest het hebben, Monday Haircare. Want zeg nou zelf, ziet het er niet supermooi uit?
Het merk wilt de klanten (ons dus) salonwaardige producten aanbieden, maar voor een lage en fijne prijs die we allemaal kunnen betalen.
De oprichtster Jaimee Lupton komt uit Nieuw-Zeeland en raakte geïnspireerd om een assortiment van luxe en betaalbare formules te creëren.
Ook leuk om te weten is dat het merk 100% cruelty-free en vegan is en ook geen sulfaten bevat. Het bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten.
Monday is in Nederland verkrijgbaar bij de Etos.

SHAMPOO & CONDITIONER

Monday haircare shampoo conditioner

Laat ik beginnen met hoe mooi ik de verpakking vind! Lichtroze en minimalistisch. I love it!
Ik koos voor de Smooth Shampoo en Conditioner want ik hou wel van zacht en glad haar. Deze lijn is namelijk gemaakt om te verzachten en om pluizig, ruw, krullend en kroeshaar te laten glanzen.
De Smooth lijn heeft zelfs verschillende awards gewonnen, ze zijn namelijk:

  • Dermatologisch getest
  • Bevatten 0% sulfaten
  • Bevatten geen parabenen
  • Geschikt voor veganisten
  • PETA-gecertificeerd, niet op dieren getest
  • 100% recycleerbare flessen (inclusief het pompje!)
Monday haircare shampoo conditioner
Monday haircare shampoo conditioner

De hoofdingrediënten zijn voedende kokosolie, Vitamine E om een gezonde hoofdhuid en haargroei te ondersteunen en Sheaboter om de haarzakjes te voeden.
Dit ruik je ook! Want de shampoo en conditioner hebben echt een hele fijne zachte geur. Ik ruik geen kokos, maar wel de sheaboter en dat voel ik ook wanneer ik mijn haar was.

Monday haircare shampoo conditioner

Ik verwachtte eigenlijk geen schuim, dit hebben veel shampoos zonder sulfaten etc. namelijk niet. Toch schuimt het heerlijk tijdens het wassen, voor mij is dit een pluspunt!
Na de shampoo voelt mijn haar nog niet ontzettend zacht, maar na de conditioner merk ik echt DUIDELIJK verschil. Mijn haar is na het uitspoelen meteen zacht, doorkambaar en glad. Ook wanneer het droog is, glanst mijn haar nog steeds en voelt het heerlijk zacht aan.
Ik denk dat dit mijn favoriete ‘natuurlijke’ shampoo is. Het heeft namelijk alle puntjes waar ik van hou: Zacht, lekkere geur, mooie verpakking, schuimend en niet schadelijk voor je haren.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Monday haircare shampoo conditioner

Zoals ik al aangaf is Monday Haircare verkrijgbaar bij Etos. Ook de prijzen zijn echt mega fijn!

Prijzen:

  • Monday Haircare | Smooth Shampoo €6.99 (350ml)
  • Monday Haircare | Smooth Conditioner €6.99 (350ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May