De nieuwe Summer Special Edition van de Bodyshop is de Passionfruit lijn, houd je van fruitig en de geur van tropisch fruit? Dan is dit echt iets voor jou. Want zoals je gewend bent van de Bodyshop ruikt alles ook weer heerlijk! Kijk je mee?

THE BODYSHOP

the bodyshop passionfruit

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

the bodyshop passionfruit

PASSIONFRUIT LIJN

Deze Passionfruit collectie is een speciale zomercollectie van The Bodyshop. Het is dus alleen deze zomer verkrijgbaar en je moet het echt halen als je van fruitig houdt. De producten zijn namelijk verrijkt met passievruchtolie en dat ruik je! Alsof er een verse vrucht in de pot zit. In dit artikel laat ik jullie de Body Yogurt en de Gel Body Scrub zien. Er zijn ook een Body Mist en Douche gel verkrijgbaar, maar die heb ik niet uitgeprobeerd. Ik ga ervan uit dat de geur helemaal hetzelfde is.

BODY YOGURT

the bodyshop passionfruit
the bodyshop passionfruit

Voor de zomer vind ik een gel voor het lichaam fantastisch. Het is namelijk niet te vol, trekt snel in waardoor je geen plakkerige huid hebt en het verzorgt je huid tegelijkertijd.
Het is bedoeld voor de droge tot de normale huid en kan zelfs worden aangebracht op de natte huid.
Het product bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder passievruchtolie, biologische Community Fair Trade-amandelmelk uit Spanje, en Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana.

Het is een crème/gel qua textuur die verkoelend aanvoelt op de huid en ook snel intrekt, dat het voor de zomer echt ideaal maakt. Je kunt namelijk meteen je kleding aandoen zonder moeite. Het hydrateert mijn huid goed en het ruikt ont-zet-tend lekker. Je ruikt de pure passievrucht zonder andere onzin erdoorheen. Dat vind ik zo fijn aan de Bodyshop. Het ruikt altijd echt  puur naar wat erin zit.

GEL BODY SCRUB

the bodyshop passionfruit
the bodyshop passionfruit

Deze pot is iets groter dan de Body Yogurt. De Body Gel Scrub bestaat ook voor 92% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder passievruchtolie, biologische Community Fair Trade-amandelmelk uit Spanje, en Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana.
Je brengt hem aan met masserende bewegingen en spoelt het erna weer af, het belooft tot wel 48 uur
zacht, glad en opgefrist te voelen.

De textuur vind ik fijn! No nonsense, je ziet de passievrucht kleur en de pitjes en de scrub zelf is redelijk grof maar voelt prettig aan op de huid. Het laat ook een heel licht laagje achter op de huid dat blijft hydrateren en het ruikt net zo goddelijk als een verse passievrucht.
Ik ben het meest fan van vanille en kokosgeuren, maar deze staat toch wel in mijn top 5 lijstje!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

the bodyshop passionfruit

Natuurlijk is dit allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.
En welke nu mijn favoriet is? Ik weet het echt niet, ik ben ook echt iemand die parfum op doet aan de hand van mijn stemming. Perfecte lijn voor mij dit dus!

Prijzen:

  • Passionfruit Body Yogurt €10 (200ml)
  • Passionfruit Gel Body Scrub €16 (250ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May