Het allernieuwste product van Huda Kattan is de Wishful Skin Oogcrème. Officieel is het een serum dat voor maar liefst uit 98% natuurlijke ingrediënten bestaat. Kijk je mee naar de review?

WISHFUL SKIN

wishful skin eyelift oogcrème

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty (de creator van het merk). Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en ook Wishful Skin by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk.
Ook vind je meer artikels op maycate.com over Huda Beauty en Wishful Skin.

wishful skin eyelift oogcrème

WISHFUL SKIN OOGCRÈME

De Eyelift & Contour is het nieuwste product van het merk. Het gaat zwelling rondom de ogen tegen, verheldert donkere kringen en vermindert de lijntjes.
Eigenlijk is het geen oogcrème maar een serum dat de huid verfrist door middel van de toegevoegde verhelderende matcha, collageen boostend bakuchiol, herstellende peptiden, ontzwellende Arabische jasmijn en aanspannend pullulan. Daarnaast is het rijk aan antioxidanten en vol cafeïne. Bakuchiol is trouwens een mild, plantaardig alternatief voor retinol met verjongende eigenschappen dat de elasticiteit van de huid verbetert en de afbraak van collageen afremt.
Het serum bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en bevat géén parfum.

wishful skin eyelift oogcrème
wishful skin eyelift oogcrème

Zoals je ziet is de applicator niet van plastic maar van zamak (dit is een zinksoort). Dit zorgt voor een verkoelend effect dat niet alleen lekker is, maar ook de zwellingen verminderd.
Het serum komt eruit door onderaan de pen te klikken, nu heb je genoeg om onder het oog aan te brengen. Je kunt het met je vinger aanbrengen, maar ook met de applicator (dat erg lekker aanvoelt, zeker in de ochtend).
Het serum zelf trekt vrij snel in en voelt lekker zacht aan, de textuur is wat gel-achtig. De geur is ook heerlijk, terwijl het geen parfum bevat. I like that!
Ik moet bekennen dat oogcrèmes en producten nog niet helemaal tot mijn routine behoort, maar ik probeer het er toch in te zetten iedere dag. Want uiteindelijk is het het waard denk ik zo.

wishful skin eyelift oogcrème
wishful skin eyelift oogcrème

Iets dat trouwens ook steeds vaker voorkomt bij cosmetica zijn refills. Ik vind dit helemaal leuk! Want het is niet alleen voordelig, maar ook nog eens goed voor het milieu. In het doosje vind je dan ook een refill, dit zit bij de prijs in. Dus eigenlijk heb je twee producten in 1 doosje!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

wishful skin eyelift oogcrème

Huda Beauty en Wishful Skin is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Eyelifft & Contour Serum €41 (2x 6.4ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May