De nieuwe Benefit Blush is een poeder die eruit ziet alsof het is geairbusht. Ze zijn verkrijgbaar in 12 verschillende tinten en ik laat je er 4 zien in deze review. Ook vertel ik je wat ik van de blushes vind.

BENEFIT COSMETICS

Benefit blush

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes!

Benefit blush

DE NIEUWE BENEFIT BLUSH

Benefit Cosmetics heeft 12 nieuwe blushes gelanceerd, allemaal blendable en ze beloven je een airbrushed, blurring effect te geven. In dit artikel laat ik je enkele blushes zien met natuurlijk de swatches.
De blushes zijn gewichtsloos, sweatproof, humidity-proof en smudge-proof. Ze bevatten vers waterparels en synthetische saffier voor een prachtige glow, verder zijn ze niet comodogeen en hebben ze een lichte, lekkere geur.

WILLA

Benefit blush
Benefit blush

De Willa Blush is een soft neutral-rose blush die ruikt naar de tropen. De geur is zacht en subtiel en totaal niet overheersend. Qua kleur vind ik hem heel mooi, deze kun je eigenlijk altijd dragen. Omdat de blushes opbouwbaar zijn kun je ook zelf bepalen hoeveel kleur je op je wangen wilt!

MOONE

Benefit blush
Benefit blush

De Moone blush is een intense roze/rode tint die het meest weg heeft van berries. Ook deze heeft natuurlijk een lichte geur en is opbouwbaar net als de andere blushes. Perfect voor een wat meer donkere huidtint of als je een bronzy sunkissed skin hebt en je nog een rosy cheek wilt. Zelf zou ik deze het minst snel pakken omdat het met mijn huidskleur wel erg constrasterend is.

SHELLIE

Benefit blush
Benefit blush

Shellie is één van mijn favoriete blushes, een warme ‘seashell’ pink kleur. Deze blush ziet er in het doosje wat meer oranje uit, maar op de wangen is het een peachy/roze kleur met een prachtige glow. Geen highlight meer nodig dus. Deze warme kleur is geschikt voor iedere huidtint denk ik, en voor de zomer de perfecte blush!

SUNNY

Benefit blush
Benefit blush

Tot slot laat ik je nog de Sunny blush zien. Een iets lichtere variant dan de Shellie. Hij wordt omschreven als en warme koraal tint en heeft ook weer een fijn geurtje. Deze blush is dan weer matte qua afwerking in tegenstelling tot de shellie. Het is maar net wat je mooier vindt.

Benefit blush

Ik vind de blushes heel mooi! Ze zijn ook iets platter dan de originele doosjes van bijvoorbeeld de Hoola en de Galifornia, waardoor het gemakkelijker is om ze mee te nemen in je tas.
Ze zijn hoog gepigmenteerd (begin dus met een beetje en bouw het langzaam op) en ze blenden prachtig in je huid.
Je kunt ook de kwast aanschaffen die speciaal gemaakt is voor deze poeders, ook deze is fijn om mee te nemen doordat het een dop heeft.

Benefit blush

LOOK MET SHELLIE

Benefit blush
Benefit blush

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

enefit Cosmetics is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijzen:

  • Wanderful World Collection Blush Powder €33.01 (6gr) en €18.04 (2.5gr)
  • Cheek brush €36.10

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May