Ik probeer zoveel mogelijk hybride make-up te gebruiken, dus skincare en make-up in één. Deze Vitamine C Concealer van The Bodyshop is dan ook helemaal wat ik zoek. Hoe vind ik deze hybrid? Dat lees je in dit artikel.

THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

The bodyshop vitamine c concealer

VITAMINE C CONCEALER VAN THE BODYSHOP

Ja hoor, ik was heel enthousiast toen ik hiervan hoorde. Een concealer mét Vitamine C, hoe fijn is dat! Ik probeer steeds meer make-up/skincare hybride producten te gebruiken en dit is een prachtig product ter aanvulling.
De concealer is dus verrijkt met Vitamine C dat ervoor zorgt dat je huid gaat stralen (en in mijn ervaring egaler oogt).
Ze zijn in 20 tinten verkrijgbaar, dus voor iedereen wel een goede match. Je kunt de dekking opbouwen en de concealer gebruiken om donkere kringen of vlekjes en oneffenheden te verdoezelen.

The bodyshop vitamine c concealer
The bodyshop vitamine c concealer

Ik was enthousiast en na gebruik ben ik dat nog meer. De concealer oogt heel natuurlijk en geeft totaal geen cakey effect. Door de opbouwbaarheid kun je de oneffenheden goed verbergen op de manier zoals jij dat wil.
De textuur is vrij vloeibaar en trekt goed in de huid waardoor het heel mooi blend en samensmelt met de huid, het ziet er dan ook uit alsof je niets op hebt.
Wat ik ook fantastisch vind is het glazen flesje, het straalt luxe uit maar ook sustainability (heel belangrijk!). Hierdoor is het flesje dan ook recyclebaar.
De concealer zelf is voor 95% uit natuurlijke ingrediënten gemaakt! En hij ruikt ook nog eens heerlijk naar sinaasappels, I like it!

The bodyshop vitamine c concealer

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The bodyshop vitamine c concealer

Natuurlijk is dit allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijs:

  • Vitamine C Concealer €15 (8ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May