De Nanoblur van Indeed Labs is een favoriet van menig make-up artists. Het zorgt er namelijk voor dat je er als jezelf uit blijft zien, maar de huid net wat mooier maakt. Net als photoshop maar dan in real life. Kijk je mee?

INDEED LABS

Indeed nanoblur review

Het merk Indeed Labs komt uit Canada en is ontstaan in 2010. Ze begonnen met het maken van skincare met formules van hoge kwaliteit dat geschikt is voor alle huidtypen. Zo waren zij één van de eersten die bakuchiol introduceerde in skincare (de plantaardige versie van retinol).
Ook willen ze graag transparant zijn tegenover hun klanten en geen onrealistische verwachtingen creëren.
De producten bevatten geen parabenen, zijn voornamelijk vegan, bevatten geen parfum en zijn cruelty-free!

Indeed nanoblur review

NANOBLUR

Door naar de favoriet van menig make-up artiesten. Het is namelijk ultimate instant skin perfector, het verzacht en vervlakt de lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, vergrote poriën, oneven huid en huidtoon en geeft een matterend effect.
Denk aan een photoshop effect maar dan in real life, ook is het vrij van parabenen en zonder parfum. Nanoblur™ is transparant van kleur waardoor het zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.
Je kunt het gebruiken op het gezicht met of zonder make-up, maar ook op andere delen van het lichaam zoals de handen, hals, decolleté of zelfs de benen.

Indeed nanoblur review
Indeed nanoblur review

Het is dus geen skincare product dat langdurige resultaten geeft, maar echt een instant perfector. Het geeft dus direct resultaat.
Ik zie inderdaad ook meteen resultaat, ten eerste is mijn huid minder glanzend, ziet het er meer geairbrushed uit en vermindert het de grootte van mijn poriën.
Eigenlijk wel een soort wonderproductje. Het maakt je huid net iets mooier, ook zonder make-up. Het is ook goed te gebruiken als een primer voor onder je foundation, deze blijft hier goed op zitten en geeft echt een heel mooi effect. Ik ben sowieso mega fan!
Qua textuur is het een soort crème/klei-achtige substantie dat prettig aanvoelt op de huid, ook is het gewichtsloos en smelt het mooi samen met de huid.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Indeed nanoblur review

Indeed Labs is verkrijgbaar bij Douglas. Hier vind je ook alle informatie over de producten en natuurlijk ook de ingrediënten.

Prijs:

  • Indeed Labs | Nanoblur €25.70 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May