Een foundation met alle verzorgende eigenschappen van een serum en een SPF30? Dat is de Ilia Tinted Skin Serum. Ik heb deze zelf gekocht omdat ik ontzettend benieuwd was hiernaar, in dit artikel zie je wat ik ervan vond.

ILIA

ilia skin serum tinted spf

ILIA Beauty is een make-up merk dat zich bezighoudt met het maken van zo puur mogelijke producten. Het grootste orgaan van het lichaam is namelijk de huid en alles wat je daarop aanbrengt wordt geabsorbeerd in het lichaam.
Daarom bestaat elk product van dit merk uit grotendeels uit gecertificeerd biologische, bioactieve ingrediënten die de huid voeden en verjongen. Ook bestaat ieder product voor 85% uit bioactieve plantaardige ingrediënten. Fijn voor de huid én het lichaam dus.
De producten zijn ook nog eens cruelty-free, vrij van parfum, koolstof en siliconen. Benieuwd naar de mascara? Kijk dan even hier.

ilia skin serum tinted spf

ILIA TINTED SKIN SERUM SPF30

Het merk Ilia Beauty heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ik hou ervan! Het zijn namelijk allemaal make-up producten met verzorgende eigenschappen! Dit serum is namelijk een foundation bomvol actieve en verzorgende ingrediënten zoals niacinamide (vitamine B3), plantaardige squalaan, shea boter en hyaluronzuur. Tevens bevat het een non-nano mineraal filter met beschermingsfactor 30, op basis van zinkoxide.
Het heeft daarnaast een blurring effect waardoor fijne lijntjes en oneffenheden direct minder zichtbaar zijn. De formule is non-comedogeen en bevat geen olie, siliconen, geurstoffen of chemisch zonnefilter.

ilia skin serum tinted spf
ilia skin serum tinted spf

Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat je een huidverzorging gebruikt maar dan met de voordelen van een foundation.
Erg dekkend is het niet, het zorgt er wel voor dat kleine oneffenheden zoals roodheid en/of pigmentvlekjes vermindert zichtbaar worden en de huid in haar algemeen egaler is. Heel mooi voor in de zomer bijvoorbeeld. Je ziet namelijk niet dat je make-up op hebt.
Door het pipetje is het prettig aan te brengen over het hele gezicht en je hebt echt maar weinig nodig, de eerste keer had ik veel teveel gebruikt.
Het glimt wel op mijn gezicht, ik gebruik een transparante poeder om de T-zone wat te matteren, de rest mag best wel glowy blijven :-).
Ik kan dus zeggen dat ik tevreden ben over het product, het doet wat het zegt en het beschermt de huid tegen zonneschade. Als ik dus lekker naturel ergens heen wil is dit mijn product!

BEFORE

AFTER

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ilia skin serum tinted spf

Ilia Beauty is onder andere verkrijgbaar bij Judy Beauty Boutique, C of Cosmetics, Cosmania en de Bijenkorf.

Prijs:

  • Ilia Beauty | Serum Skin tint ± €50 (30ml)

 

May