De Color Wow Dreamcoat zag ik voorbij komen op instagram, een video waarin het haar zo zacht en glanzend was en de druppels water er zo vanaf druppelden, dat ik het moest proberen. Bij deze!

COLOR WOW

color wow dreamcoat

Color Wow is een haarverzorgingsmerk dat is opgericht door de mede-oprichter van John Frieda, wellicht ken je dat merk al.
Color Wow is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van gekleurd haar en ook voor het oplossen van problemen van dit specifieke haartype. Zoals het vervagen van de kleur of het dof worden van het haar. Kim Kardashian en Jennifer Lopez zijn al fan van het merk.

color wow dreamcoat

COLOR WOW DREAMCOAT

Deze Color Wow Dreamcoat is misschien wel het meest populaire product van het merk. Het is namelijk ook een awardwinning spray en zorgt voor zacht en glanzend haar zonder pluis.
Er wordt een laagje om het haar gelegd om het haar de hele dag glad en pluisvrij te houden. Dit laagje blijft tot wel 3 wasbeurten zitten en is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.
De dreamcoat beloofd het haar pluisvrij te houden, een glanzend en glad resultaat te geven, niet te verzwaren, het is anti-statisch en beschermt het haar tegen vochtige omstandigheden.

color wow dreamcoat
color wow dreamcoat

Qua uiterlijk is het een prachtige zilveren flacon, wel heel lastig om te fotograferen vanwege het spiegel effect.
De spray gebruik je in vochtig haar en verdeel je goed, zorg ervoor dat je je haar föhnt want het product wordt pas actief bij hitte.
Ik heb zelf erg last van pluizig haar en haar dat alle kanten opgaat behalve de kant die ik wil. Ik moet zeggen dat na het gebruik van de dreamcoat mijn haar zachter is, beter te handelen en inderdaad pluisvrij is. Ik heb zelfs de ultieme test gehad, boodschappen doen met harde regen. Nadat ik door de regen ben gerend droogde mijn haar snel op ZONDER te pluizen. Absoluut een product dat fantastisch werkt. Ik zal binnenkort op mijn instagram wel een demonstratie geven voor de geïnteresseerden 🙂

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

color wow dreamcoat

Color Wow is onder andere verkrijgbaar bij John Beerens, Douglas en de Bijenkorf.

Prijs:

  • Color Wow Dreamcoat €29.95 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May