Anderhalve week geleden ben ik bij Decaar geweest voor een algen peeling. Een heel aparte ervaring, maar na een week zou mijn huid minder pigmentvlekken hebben, een glow hebben en over het algemeen mooier en gezonder moeten zijn. Kijk je mee?

DECAAR

algen peeling decaar

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de huid, het lichaam én voor het milieu. Hun goal is het gezond maken én het gezond houden van de huid. Het merk komt uit Nederland (altijd leuk) en is in 2017 opgericht, de behandelingen van Decaar kun je ervaren in salons en de producten kun je voor thuisgebruik daar ook direct meenemen!

De missie van Decaar  is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken zij iedere huid weer gezond. (Bron: Decaar.nl)

algen peeling decaar

ALGEN PEELING

De Algae Peeling is een peeling geschikt voor alle huidtypen. De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geadvanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan acné, pigmentvlekken, couperose en rosacea en littekens en grove poriën.
De peeling is biologisch en zorgt voor onder andere een afname van verhoornde cellen en geeft een verhoging aan de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen!

Door de Algae Peeling worden ontstekingen gestopt, de talgklieren genormaliseerd, de beschadigde cellen hersteld, de huid verzacht en wordt de collageen- elastineproductie verhoogt.

algen peeling decaar
algen peeling decaar

De algen peeling is dus een aparte ervaring. Het is namelijk een masker van algen dat je ongeveer 10/15 minuten op het gezicht hebt.
Ik vond de peeling ruiken naar Artis, naar het apen- of olifantenverblijf. Heel gek, maar ik was blijkbaar niet de enige die de geur hiermee associeert. Ik moet zeggen dat ik als dierenliefhebber geen last had van de geur haha.
Wat ik echt heel erg bijzonder vond was het gevoel toen de peeling werd ingemasseerd en verwijderd. Het prikkelde nogal, niet heel erg fijn maar ook niet pijnlijk. De twee dagen erna had ik hetzelfde gevoel wanneer ik mijn huid aanraakte. Alsof ik glasvezel over mijn huid streek. Na twee dagen was dit ook weer helemaal verdwenen.

Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat. Ik zag na één behandeling al resultaat, vooral bij mijn poriën en pigmentvlekken. Dit resultaat was trouwens pas na een dag of 8 te zien. De poriën waren zichtbaar kleiner waardoor mijn huid veel zachter en egaler oogde. En de pigmentvlekken waren ook goed verminderd. Als ik de peeling nog een aantal keer neem dan denk ik dat de pigmentvlekken op den duur zelfs wel kunnen verdwijnen!
Let op, de eerste 2/4 dagen kunnen er velletjes verschijnen op de huid. Dit had ik dus ook, geen prettig gezicht met make-up op. Gelukkig duurt dit maar een dag of 3.

RESULTATEN

NET NA BEHANDELING

algen peeling decaar

10 DAGEN ERNA

algen peeling decaar

DECAAR PRODUCTEN

algen peeling decaar

Na de behandeling kreeg ik een setje mee met een volledige verzorging van Decaar. Juist om na de algen peeling te gebruiken.
De Oxygen lijn is mijn favoriet, het ruikt heerlijk en zorgt voor veel hydratatie. My skin loves hydration and so do I.
Ook kreeg ik de Pigment Booster Complex mee, een olie/serum met Vitamine C dat iedere dag gebruikt kan worden. Echt een fijn product die je zelfs (ook al is het een olie) onder je make-up kunt aanbrengen.

MEER INFORMATIE OVER DE BEHANDELING

algen peeling decaar

Als je benieuwd bent naar deze behandeling, een andere behandeling of de producten van Décaar kijk dan even op de officiële website. Hier vind je ook alle informatie over de behandelingen. Ook vind je hier alle salons die samenwerken met Décaar.

Dit artikel bevat diensten die zijn aangeboden ter review

May