Een dagcrème met een beschermingsfactor is fijn, maar een dagcrème met SPF50 en een heel scala aan verzorgende ingrediënten klinkt nog fijner. In dit artikel lees je hier alles over.

LOUIS WIDMER

Louis widmer dagcreme spf50

Louis Widmer is een merk uit Zwitserland dat al sinds 1960 bestaat. Al vanaf het begin stond het merk voor hoogwaardige dermatologische producten die goed door de huid verdragen worden en dit zowel door de gezonde huid als door de probleemhuid. Omdat het merk nauw samenwerkt met specialisten en dermatologen zijn zij altijd op de hoogte van de beste en de nieuwste innovaties.
Fijn om te weten is dat er zo min mogelijk conserveringsmiddelen worden toegevoegd aan de producten, ook houden zij rekening met het milieu en werkt zo duurzaam mogelijk.
Uiteraard is het merk helemaal cruelty-free! Meer artikelen over dit mooie merk vind je hier.

Louis widmer dagcreme spf50

DAGCREME MET SPF50

Louis Widmer heeft een product op de markt gebracht dat als muziek in de oren klinkt. Namelijk een dagcrème met SPF50. Want je kent het wel, vergeten je SPF aan te brengen onder je make-up, oeps!
Nu dus niet meer, want de SPF zit al in je dagcrème, en dan ook nog eens de hoge perfecte factor 50 die je gezicht nodig heeft.
De crème bevat daarnaast het biostimulatorencomplex dat zorgt voor hydratatie, versteviging, het stimuleren van de huidcellen en het versnellen van de celvernieuwing en de collageensynthese.
Verder vind je ook het ingrediënt Vitamine E in de crème dat onder andere de schadelijke werking van vrije radicalen neutraliseert, de huidbarrière regenereert, huidschade door UV vermindert, de huidstructuur verfijnt én het vermogen om vocht vast te houden verbeterd.
De toegevoegde panthenol versterkt de huidbarrière, verzacht huidirritaties, vermindert roodheid, verzacht de huid en maakt de huid gladder.
Tot slot zit er nog gatuline radiance (een natuurlijk bestanddeel uit de Chinese geneeskunde) in de crème dat zorgt voor het stimuleren van de microcirculatie, het verbeteren van de teint, en de uitstraling en het beschermen van buitenaf.

Louis widmer dagcreme spf50
Louis widmer dagcreme spf50

Laten we natuurlijk ook niet de UVA-, UVB en breedspectrum filters vergeten die vrijwel volledige bescherming van de huid biedt.
Ik ben nu al fan, want dit product is eigenlijk een alles in één zodat je snel klaar bent in de ochtend.
De crème is ook heerlijk romig, heeft een mooie roze textuur en trekt snel in de huid waar je de hydratatie ook voelt.
Fijn is ook dat het niet wit uitslaat en ook geen vettige laag op de huid achterlaat zoals veel zonbeschermingsproducten dat wel doen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Louis widmer dagcreme spf50

Louis Widmer is in Nederland verkrijgbaar bij Etos en Da drogisterij. Ze hebben veel producten van het merk in hun assortiment, dus even rondsnuffelen of er iets anders fijns bij zit kun je lekker online óf in de winkel zelf doen.

Prijs:

  • Louis Widmer | Dagcrème met SPF50 gemiddeld €29.50 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May