Niet te moeilijk doen is een pre in de zomer. Een powder foundation is dus all we need. Deze Camo Powder Foundation is dus een 2-in-1 product en ik heb het uitgeprobeerd om te vertellen wat ik ervan vind.

ELF COSMETICS

ELF COSMETICS foundation poeder

E.L.F. Cosmetics is een mega fijn budget merk dat staat voor ‘every Eye, Lip & Face’. Ze zijn ook 100% vegan en cruelty-free en zijn vrij van sulfaten, parabenen en andere chemische bende.
Het merk heeft ontzettend veel toffe make-up én skincare collecties maar ook echte cult-icons al vanaf 2004! In Nederland is het merk verkrijgbaar via Douglas.

ELF COSMETICS foundation poeder

ELF CAMO POWDER FOUNDATION

Hallo! Deze poeder van ELF Cosmetics is verkrijgbaar in maar liefst 30 tinten! Ik hou van merken die hun tinten lekker uitbreiden.
Dit product wordt als volgt omschreven:
‘Een met primer doordrenkte, langdurige foundation die een airbrushed, non-cakey look bereikt en blijft zitten – van de eerste toepassing tot de laatste oproep. Deze superieure opbouwbare foundation nodigt uit om een ​​medium tot volledige dekking aan te brengen voor een vage, egale teint die niet vettig aanvoelt en glans op afstand houdt. Het niet-comedogene geperste poeder is licht als lucht, kreukvrij, talkvrij en zorgt voor een onberispelijke, natuurlijke finish op alle huidtypes en -tinten.’ (douglas.nl)

ELF COSMETICS foundation poeder
ELF COSMETICS foundation poeder

Het simpele witte design van dit poederdoosje straalt no nonsense uit. Toch zit er een spiegeltje in (we always need a mirror) en zelfs een spons om de poeder mee aan te brengen.
Mega handig dus om mee te nemen in je handtas om die glans of die rode pukkel even snel bij te werken. Het is namelijk niet zomaar een poeder, het is een primer-poeder- en foundation in één!

ELF COSMETICS foundation poeder
ELF COSMETICS foundation poeder

Ik ben altijd sceptisch over dit soort producten. Want vaak is het bagger en heb je een volledige cakey laag op je gezicht.
Dat geldt dus niet voor dit product, ja je kunt het natuurlijk overdrijven. Maar met één en zelfs twee lagen is het mooi! De poeder voelt zacht aan en smelt op de huid waardoor het dus ook een natuurlijk effect geeft. Doordat er een primer in is verwerkt heb je deze dan ook niet nodig voor het aanbrengen. Wil je toch heel subtiel blijven dan kun je het met een kwast aanbrengen en alleen plaatselijk opbouwen met bijvoorbeeld de spons. I like it en dit is absoluut een product dat meegaat in mijn tas. Geen glanshoofd meer deze zomer!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ELF COSMETICS foundation poeder

E.L.F. Cosmetics is in Nederland verkrijgbaar bij Douglas.nl. Ze hebben echt ontzettend veel verschillende en mooie producten. Kijk dus even lekker naar alle collecties!

Prijzen:

  • Camo Powder Foundation €12 per stuk

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May