Hoewel ik niet zozeer echt fan was van Alicia Keys, ben ik dat wel helemaal van haar skincare merk. Ze heeft nu een nieuw product uitgebracht, het Keys serum dat zorgt voor een prachtige glow, een egale huid en hydratatie! Kijk maar!

KEYS SOULCARE

keys soulcare serum

Keys Soulcare is het merk van Alicia Keys, de vrouw waarmee ik mijn pubertijd heb doorgebracht, auditief dan. Want ik was een fan van haar muziek.
Nu heeft ze een skincare merk uitgebracht die is geïnspireerd op eeuwenoude beauty rituelen en omhelst body, mind en spirit.
Het is een ‘clean beauty’ merk dat dermatologisch is goedgekeurd en geen agressieve ingrediënten bevat.
Zo bevatten de producten geen parabenen, ftalaten, sulfaten, formaldehyde, nonylfenol ethoxylaten, triclosan, triclocarban, tolueen, kool teer, lood, kwik, acrylamide en hydrochinon.

Het merk is in Nederland exclusief te koop bij Douglas! Ben je benieuwd naar meer artikelen over dit merk? Kijk dan even hier.

keys soulcare serum

HET NIEUWE KEYS SERUM

Keys Soulcare heeft weer een prachtig product gelanceerd. Persoonlijk ben ik echt fan van het merk. Het is lekker clean en ruikt echt zo lekker. Het Let me Glow Illuminating Serum is ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog, geeft alle huidtypes een gerevitaliseerde, stevige en gladde teint die elegant straalt dankzij de delicate goudtint van het serum.
Het bevat onder andere Vitamine B3 (niacinamide) dat zorgt voor een heldere en egale huid. Verder bevat het  rozenwater, dat rijk is aan antioxidanten, dat zorgt  voor intensief vocht en ondersteunt het de natuurlijke regeneratie van een droge, doffe huid.

keys soulcare serum
keys soulcare serum

Ten eerste moet gezegd worden dat het serum echt heerlijk ruikt, helemaal in de lijn van Keys Soulcare. De geur van salie dat ontspannend werkt (althans voor mij) ruik ik direct. Ik krijg hier meteen een spa-moment gevoel van.
Qua textuur is het melk-achtig en lekker aan te brengen op de huid. De glinstering die je ziet in de textuur komt ook lichtjes op de huid waardoor je meteen een mooie glow krijgt! Daarnaast voelt het ook lekker verzorgend en hydraterend aan.
Oh en kijk ook naar de mooie teksten op de producten. Op ieder product staat een andere inspirerende tekst!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

keys soulcare serum
keys soulcare serum

Keys Soulcare is dus exclusief verkrijgbaar bij Douglas in Nederland. Hier vind je alle fijne producten van Alicia Keys. Wat ik trouwens geweldig vind is dat ieder product een affirmation heeft op de verpakking!

Prijs:

  • Keys Soulcare | Let me Glow serum €28 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May