Jawel, Shab gaat naar Douglas! De prachtige collectie is nu namelijk ook te shoppen bij Douglas.nl.
In dit artikel laat ik je de nieuwste palettes zien die deze maand gaan lanceren!

shab goes douglas

SHAB

Hoe leuk is het dat ik nu over de make-up van Shab kan schrijven. Ik ken haar namelijk persoonlijk, uit het blogger/influencer wereldje.
Shab staat voor Shabnam, de naam van deze prachtige Afghaanse vrouw. Haar passie was altijd al make-up en dat is te zien aan haar producten. Deze zijn namelijk allemaal van hoge kwaliteit, dier- en milieuvriendelijk én vegan!
SHAB staat voor het geloven in jezelf en je dromen najagen.
En nu is SHAB verkrijgbaar bij Douglas, hoe vet is dat!
Meer artikels over dit merk vind je hier.

TOPAZ PALETTES

Deze prachtige nieuwe palettes zijn vanaf juni verkrijgbaar, Shabnam wil met deze smokey palettes iedere vrouw kennis laten maken met de kracht van natuurstenen. Ze zijn namelijk geïnspireerd op deze prachtige stenen. Iedere steen en de kleur ervan hebben namelijk een andere energie en staan volgens Shab voor selflove. Met deze palettes voeg je dus een dosis van deze selflove toe aan je beautyroutine!

SMOKEY TOPAZ

shab goes douglas

Ik begin met het palette dat ik het mooiste vind. Namelijik de Smokey Topaz. Dit palette is geschikt voor neutralere looks vanwege de mooie warme en koele aardetinten.
Het bevat de kleuren Morganite, Bronzite, Garnet en Brown Citrine. Allemaal namen van kristallen!

shab goes douglas
shab goes douglas

De tinten zijn allemaal mega gepigmenteerd en blijven lang en goed zitten. Ook is er vrijwel geen fall-out en dat vind ik heerlijk aan een oogschaduw!
Je kunt alle tinten in dit palette met elkaar combineren omdat ze perfect op elkaar zijn afgestemd. De look die ik hiermee heb gemaakt vind je onderaan dit artikel.

SMOKEY PALETTE

shab goes douglas

Het tweede palette is de Smokey Palette en bevat vooral donkere en koelere tinten. Hiermee kun je een prachtige smokey eye look maken en het een glowy finish geven met de metallic tint. De kleuren zijn Moonstone (love it), Grey Pearl, Slate en Black Diamond.

shab goes douglas
shab goes douglas

Dit palette is exact hetzelfde qua kwaliteit en poeders als de Topaz. Alleen de tinten zijn dus anders.
Ik heb nog geen look met dit palette gemaakt, maar als je dit graag wil zien in een tutorial, video of foto, let me know op mijn instagram!

LOOK

shab goes douglasn
shab goes douglasn

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

shab goes douglas

Deze prachtige make-up is verkrijgbaar via de webshop van Shab.nl en via Douglas.  Hoe trots ben ik op haar!!! Bestel je op de webshop van SHAB zelf? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je! Met de code maycate20 krijg jij 20% korting!

Prijs:

  • Smokey Palette €39.95 per stuk

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May