Toen ik de nieuwe Huda concealer zag op haar instagram was ik enthousiast! #FAUXFILTER belooft veel goeds, ik hou ervan. Een concealer die volledig dekkend is, een airbrushed effect geeft en niet creased. Oh, daarnaast bevat het ook nog eens verzorgende ingrediënten. Kijk je mee?

HUDA BEAUTY

#fauxfilter huda concealer

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

#fauxfilter huda concealer

DE NIEUWE HUDA CONCEALER

Eén van mijn favoriete make-up merken heeft weer een nieuwe concealer uitgebracht. Namelijk de #fauxfilter luminous matte liquid concealer. En ik als make-up junkie en Huda fan was super excited.
De concealer is in maar liefst 29 tinten verkrijgbaar, heeft geen flashback en is vegan, parfum- en alcohol vrij en zelfs water- en zweetproof!

#fauxfilter huda concealer
#fauxfilter huda concealer

De nieuwe Huda concealer belooft niet te gaan creasen en heeft een medium tot volledige dekking die je kunt opbouwen.
De formule bevat zoete amandelolie en vitamine E zodat de huid rondom de ogen ook nog eens wordt verzorgd.
Het belooft donkere kringen, maar ook onregelmatigheden volledig te dekken en een zijde-achtige finish te geven.

Ik HOU echt van de airbrushed look die deze concealer geeft. Ja, het is geen very natural concealer als je hem optimaal gebruikt. I like it. Toch kun je hem ook gebruiken op alleen je onregelmatigheden en wat onder de ogen voor een meer natuurlijk effect.
Het zorgt inderdaad voor een volledige dekking van zowel mijn pukkeltjes, roodheid en donkere kringen onder de ogen. Wanneer je het aanbrengt met een kwast of een spons krijg je het mooiste resultaat.
Love it, deze heb ik inmiddels al veel gebruikt en gaat sowieso op. De kleur die ik heb gebruikt op de foto’s hierboven is ‘Nougat’.

#fauxfilter huda concealer

Van links naar rechts: 1.7B Honey (voor mij veel te licht), 2.3B Cotton Candy (perfecte tint voor onder de ogen) en 2.5G Nougat (deze tint komt van de drie het dichtst bij mijn eigen tint).

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

#fauxfilter huda concealer

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • #FAUXFILTER concealer €28

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May