We hebben eindelijk weer een mooie zomer en met warm weer zitten we niet te wachten op een laag foundation. Deze Filorga CC Cream maakt je huid net wat mooier, geeft een glow en bevat een SPF30. Ik probeerde hem uit, kijk je mee?

FILORGA

FILORGA CC CREAM

Het prachtige merk Filorga is ontstaan in 1978 en opgericcht door Dr. Michel Tordjman. Als dokter was hij heel erg geïnteresseerd in cel biologie en de huid. Door dit te combineren kwam het merk tot stand, zij waren de eerste die begonnen met het injecteren van hyaluronic acid (fillers tegenwoordig) en zijn daarom een voorloper in de cosmetische industrie.
De ingrediënten die werden ingespoten (zoals vitaminen, aminozuren, mineralen, co-enzymen en anti-oxidanten) vind je nu terug in de skincare producten. Deze hebben dus bewezen anti-aging effecten op de huid.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

NIEUW: FILORGA CC CREAM

Het nieuwste product van Filorga is de CC Cream en dat kunnen we allemaal niet missen in de make-up tas deze zomer. Want in de zomer wil je lekker fris naar buiten zonder lagen make-up.
Deze Filorga CC Cream strijkt de huid glad, egaliseert, herstelt volume en ontgift.

FILORGA CC CREAM

Het heeft een universele tint, dus iedere huidtint is geschikt voor deze crème en dat is fijn! Zeker als je wat bruint door de zon, dan heb je niet direct een andere kleur nodig.
De CC Cream bevat een SPF30, werkt tegen blauw licht, bevat gladmakend hyaluronzuur en ontgiftende L-enzym en heeft zo een effectieve cosmetische werking die, onmiddelijk en op lange termijn, zorgt voor een perfecte huid en een stralende teint.

FILORGA CC CREAM
FILORGA CC CREAM

Ik heb deze crème nu al een aantal keer gebruikt, met héél warm weer, buiten en binnen en ook met een aangename temperatuur van 22 graden.
Ik moet zeggen dat ik het echt een fijne CC Cream vind. Het egaliseert de huid inderdaad, waardoor mijn huid er net wat mooier uitziet. Ook past het zich aan aan mijn huidkleur en je ziet niet eens dat je wat draagt.
De SPF erin vind ik ook fijn en deze slaat NIET wit uit. Wel prikt deze wat in de ogen met zwemmen, maar ik ben dan ook een watterrat. Deze CC Cream is voor mij een fijn product voor de warme dagen als ik toch een mooie huid wil én bescherming.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

FILORGA CC CREAM

Filorga is onder andere te koop bij Douglas, Ici Paris XL en Lookfantastic.

Prijs:

  • Filorga Oxygen-Glow CC Cream €39 (40ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May