As you all know ben ik een gezichtsolie fan. Ik gebruik dit minstens 1x per dag en vind het heerlijk om nieuwe oliën uit te proberen. De Ik Skin Olie is gebaseerd op aromatherapie en dat is gelijk mijn tweede verslaving: Essentiële olie. Droomcombinatie? Dat zie je in dit artikel.

IK SKIN

ik skincare olie

IK Skin Perfection is een merk dat gelooft in de schoonheid van iedereen. Hun missie is om natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare.  En dit alles ontwikkeld in harmonie met de natuur.
Zo denken zij aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en gebruiken zij alleen 100% pure, krachtige, organische ingrediënten.

Hierdoor zijn de producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, ze bevatten namelijk geen huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in de producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

Ze hebben een ontzettend mooie en uitgebreide collectie van skincare. Denk hierbij aan reiniging, huidverzorgingscrèmes, SPF producten, producten voor het lichaam en zelfs kaarsen!
Meer artikels over dit merk vind je hier.

RE-HYDRATING

ik skincare olie

Ik begin met de Re-Hydrating huidolie.  Deze olie voor het gezicht hydrateert, verzacht en herstelt de vochtbalans van de huid. Daarnaast werkt het anti-aging en heeft het een fijne citrusgeur.
Deze essentiële olie is volgens de principes van aroma- en fytotherapie ontwikkeld en is perfect voor de normale en vochtarme huid, droge huid, rijpere en zonbeschadigde huid.
De ingrediënten lijst is kort en bondig: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Oleyl Erucate, Isostearyl Isostearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Limonene, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Nobilis Oil, Linalool, Citral. Helemaal natuurlijk dus!

ik skincare olie
ik skincare olie

Wat mij het meest aanspreekt is dat de olie helemaal natuurlijk is, ontwikkeld is door aromatherapie en de verpakking van glas is.
Een prachtig merk met hele mooie en fijne producten vind ik.
De olie zelf is ook echt fijn, ik ben echt een olie fan en gebruik dan ook iedere dag een olie op mijn gezicht. Meestal in de avond, maar ook in de ochtend als ik geen make-up op ga doen.
Deze olie heeft een heerlijk frisse geur waardoor het perfect is voor in de ochtend. Het maakt de huid meteen zacht en ik voel ook de hydratatie goed door mijn huid heen gaan. De olie wordt niet vet en als je een drupje gebruikt voor het hele gezicht zou je er zelfs nog make-up over kunnen dragen.

RE-NEWING+

ik skincare olie

De Re-Newing+ celvernieuwende huidolie is een huidolie gericht op de wat oudere huid omdat het anti-aging werkt, het stimuleert namelijk de huidcellen.
De olie wordt moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en geeft een zacht en velours effect aan de huid.
Het is een  is een aromatische olie op basis van groene cosmeceuticals en geschikt voor de veeleisende en rijpere huid, droge huid of zonbeschadigde huid.
De ingrediënten zijn: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oleyl Erucate, Isostearyl Isostearate, Persea Gratissima Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Limonene, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Nobilis Oil, Parfum, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Linalool, Cymbopogon Martini Oil, Hypericum Perforatum Extract, Coumarin, Citronellol, Geraniol.

De veeleisende en rijpere huid, droge huid of zonbeschadigde huid.

ik skincare olie
ik skincare olie

Deze olie is wat voller van geur en meer bloemig. Hij trekt ook sneller in dan de hydrating olie en is daarom beter geschikt voor in de ochtend. Er blijft totaal geen olie-achtige substantie achter op de huid en je make-up kan meteen worden aangebracht. Ook vind ik het prettig om deze olie te gebruiken als ik wat zonnebrand heb op mijn huid!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ik skincare olie

IK Skin Olie is verkrijgbaar via de webshop. Hier vind je ook alle informatie over het merk en de producten. Zeker de moeite waard om alles even te bekijken.

Prijzen:

  • Re-Hydrating olie €39.95 (15ml)
  • Re-Newing+ olie €39.95 (15ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May