Ben jij team Icy of team Spicy? De nieuwe Huda Beauty Silk Balm is nu in twee varianten verkrijgbaar. Allebei maken ze je lippen voller zonder injecties maar op twee totaal verschillende manieren. Kijk snel verder voor alle informatie én een video demonstratie.

HUDA BEAUTY

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

huda beauty silk balm

HUDA BEAUTY SILK BALM

Huda Beauty heeft twee nieuwe producten uitgebracht en ze beloven allebei je lippen voller te maken zonder injecties. Love it already!
Zo is er de Silk Balm Icy en de Silk Balm Spicy, zoals de namen al laten doorschemeren is de eerste een tintelend koude ervaring en de tweede een warm hydraterend gevoel.

ICY

huda beauty silk balm

De Huda Beauty Silk Balm Cryo-Plumping is een hydraterende lip plumper in een transparante tint.
Deze balm is verrijkt met extract van fenegriek – om geleidelijk aan volume te geven – plus cryo-koelende en verwarmende bestanddelen gecombineerd met dezelfde gladmakende en hydraterende hyaluronzuurbolletjes die je kent en waar je van houdt van Huda Beauty’s originele Silk Balm!
Het geeft een spiegel-achtige glans met een ijskoud gevoel dat niet brand of prikt.

Wanneer ik deze balm aanbreng voel ik direct al het verfrissende gevoel op mijn lippen, vooral nu in de zomer is dat een heerlijk gevoel. Het brand of prikt inderdaad helemaal niet en mijn lippen worden na een aantal minuten zichtbaar voller. Omdat het een transparante tint is kan het op zich worden aangebracht, maar ook over je favoriete lipstick.

FLAMING

huda beauty silk balm

Vervolgens is er ook de Huda Beauty Silk Balm Spicy-Plumping en is ook een hydraterende lip-plumper. De Silk Balm Spicy is verrijkt met extract van Szechuanpeper – om meteen volume te geven – plus intens verwarmende bestanddelen gecombineerd met dezelfde gladmakende en hydraterende hyaluronzuurbolletjes.

Deze variant geeft net een ander effect, voor mij een heftiger effect. Ik voel het meer en langer dan de Icy variant. De tint is transparant met een oranje-achtige tint en kan ook op zich of over je favoriete lipstick worden gebruikt. Wat nu mijn favoriet is? Ik denk Icy in de zomer en Spicy in de avonden of winter!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

huda beauty silk balm

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor en bij Ici Paris XL.

Prijs:

  • Huda Beauty Silk Balm Icy-Cryo €24
  • Huda Beauty Silk Balm Spicy-Thermo €24

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May