De Kylie Lavender Collectie is pas geleden gelanceerd en bevat de meest fijne producten voor het lichaam.  De lavendel geur is licht en de hydratatie intens. Benieuwd? Kijk dan even verder.

KYLIE SKIN

KYLIE LAVENDER COLLECTIE

Kylie Skin is natuurlijk opgericht door Kylie Jenner, een krachtige en zelfstandige vrouw die ik erg bewonder.
Kylie Skin is onderdeel van Kylie Cosmetics en staat voor Clean en Vegan. Zo zijn alle producten helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en gebruikt zij zoveel mogelijk ingrediënten van plantaardige oorsprong.
Ook vind zij het milieu belangrijk en de maatschappij, om die reden worden de producten eerlijk verkregen en vervaardigd. Heel fijn om te horen.
Kylie producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in Nederland. Meer artikels over Kylie Skin of Kylie Cosmetics vind je hier.

KYLIE LAVENDER COLLECTIE

KYLIE LAVENDER COLLECTIE

De Kylie Lavender collectie is één van de nieuwste collectie van mevrouw Jenner. Wellicht heb je het al voorbij zien komen op instagram. Haar campagne is natuurlijk weer prachtig.
Deze collectie staat helemaal in het teken van de frisse lavendelgeur en zorgen ervoor dat je huid zachter, gladder en gezonder wordt. En uiteraard word je mind ook niet overgeslagen. Want de geur lavendel laat je heerlijk ontspannen.
Het uiterlijk van de producten is in een mooie zachte lila kleur en heeft het minimale design dat we gewend zijn van de Kylie Skin producten.

BODY OIL

KYLIE LAVENDER COLLECTIE

Ik ben gek op oliën, voor het gezicht of lichaam, it’s all good! Zo ook deze Lavender Body Oil van Kylie Skin. Het geeft je huid een stralende en gezonde glow en het bevat alleen maar huidvriendelijke oliën, zoals avocado- en zonnebloemolie. Het is een niet-vette en lichtgewicht olie die snel intrekt en meteen hydrateert.
Naast hydratatie verbetert de olie ook de huidtextuur, zodat een droge, doffe huid verandert in een soepele, fluweelzachte huid.

KYLIE LAVENDER COLLECTIE
KYLIE LAVENDER COLLECTIE

De olie is zeker mijn favoriet. Als ik mag kiezen, dan kies ik altijd een olie. Tegenwoordig zijn oliën namelijk niet meer vet en huidverstoppend, althans dat hoop ik maar. Ik ben het namelijk al jaren niet meer tegen gekomen.
Deze body oil is ook een fijne, lichte olie die prettig aanbrengt op de huid. Je hebt maar weinig nodig en het trekt snel in. Toch blijft er een zacht laagje op de huid achter dat lekker zacht aanvoelt én een glow geeft. Ideaal ook voor op de benen wanneer je een rokje of jurkje draagt.
De geur is ook heerlijk, lavendel is niet meer de lavendel geur die je aan wc doet denken. De geur is juist heel zacht en kalmerend en heeft echt een frisse geur.

BODY LOTION

KYLIE LAVENDER COLLECTIE

Mocht je toch niet zo van de olie zijn, dan kun je ook kiezen voor de Lavender Body Lotion. Het wordt omschreven als een vocht-inbrengende en niet  vette crème en bevat kokosolie en sheaboter.  Hierdoor  is de lotion lekker voedend en geeft het je een gladde huid. Bijzonder aan deze lotion is dat het zorgt voor een 24 uur lange hydratatie!

KYLIE LAVENDER COLLECTIE
KYLIE LAVENDER COLLECTIE

De flacon is lekker groot! Namelijk 237ml, waardoor je echt wel lang doet met het product.
Qua geur is het eigenlijk hetzelfde als de olie, heel zacht en kalmerend en totaal niet overheersend. De geur van de lotion blijft iets langer hangen dan die van de olie.
De textuur is mega vol en romig en ook hier hoef je weinig van te gebruiken voor het hele lichaam. Qua hydratatie voelt het ook echt goed aan, zelfs de meest droge huid bij mij voelt en ziet zacht aan.
Oh ja, alles is vegan by the way!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Kylie Skin is in Nederland dus exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Hier vind je ook alle informatie over de producten zoals de ingrediënten, voor welke huidtypes een product geschikt is en wat het doet.

Prijs:

  • Kylie Skin Lavender Body Oil €29.99 (100ml)
  • Kylie Skin Lavender Body Lotion €29.99 (237ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May