Het is weer volop zomer en ik krijg vaak de vraag wat nu mijn zomer essentials zijn. Wat zijn items die je echt moet hebben deze zomer? What’s in my bag?

1. EEN GOEDE HUID HERSTELLER

zomer essentials douglas biodermal

De zon is natuurlijk heerlijk en zorgt voor onder andere Vitamine D en serotonine. Maar de zon heeft ook haar nadelen, het kan namelijk schade brengen aan je huid, dit weten we allemaal. En daarom is een goede SPF heel belangrijk, kies vooral voor een hoge factor zoals een SPF50.
Toch ontkom je niet altijd aan zichtbare schade zoals pigmentvlekjes of verbranding. Een goed product dat de huid herstelt is naast een SPF dus ook echt een musthave.
Het merk Biodermal heeft een groot assortiment aan huidverzorging dat de huid kalmeert, pigmentvlekjes doet verminderen en tegelijkertijd hydrateert. Want hydratatie heeft je huid in de zomer ook zeker nodig!

2. EEN ZOMERS PARFUM

zomer essentials douglas la vie est belle

Een echt zomers parfum is natuurlijk La Vie est Belle van Lancôme. Het is een heerlijke geur. Vooral voor in de zomer is de geur heel fijn omdat het een lichte geur is die ook wat zomers ruikt. Ik ruik vooral de oranjebloesem en bergamot terug in deze geur. Hierdoor komt er ook een frisheid naar boven die de hele dag goed blijft geuren.
La Vie Est Belle heeft verschillende lijnen, van intens tot licht en van heel bloemig tot zacht en poederig. Daar zit dus zeker een geur voor jou tussen! Mijn volledige review over dit parfum vind je hier!

3. EEN FIJNE HAARBORSTEL

zomer essentials douglas tangle teezer

Het strand, de zee en de zon is de ideale combinatie! Maar niet voor je haren, je kent die beach hairdays wel. Ziet er soms geweldig uit, maar is mega stug en lastig te temmen.
Mijn favoriete borstel is van Tangle Teezer, deze borstels zijn speciaal gemaakt om het haar door te kammen zonder het te breken én zonder pijn. Ook fijn dus om te gebruiken voor je kindje.
Ze zijn in handige meeneem formaatjes te koop en in allerlei leuke kleurtjes met toffe printjes. Ik heb hier een volledige review over geschreven als je benieuwd bent!

Happy shopping en happy summer!

May