Vorig jaar lanceerden de nieuwe Chopard Happy parfums en nu is er weer een heerlijke nieuwe zomergeur uitgekomen. Namelijk Magnolia Bliss en is geïnspireerd op de happy-chic lifestyle! Kijk je mee?

CHOPARD

chopard happy parfum

Chopard is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in luxe horloges, sieraden en accessoires. Maar, voor mij interessanter, ook geuren!
Het merk is opgericht in 1860 en heeft zelfs sieraden gemaakt voor Tsaren. De Happy collectie heb ik al eerder beschreven, deze keer een nieuwe geur in deze lijn!

CHOPARD HAPPY MAGNOLIA BLISS

chopard happy parfum

Chopard Happy Magnolia Bliss is dus geïnspireerd op de ‘happy-chic lifestyle’ en de natuur. De Eau de Toilette bestaat alleen uit verantwoorde natuurlijke ingrediënten die vrolijkheid en rust uitstralen. Het is een bloemige parfum (ofcourse) en geeft je de zoete en verrukkelijke geur van de lente in bloei die alleen maar positieve emoties opwekken.
De noten zijn magnolia, osmanthus, sichuanpeper en davana.

chopard happy parfum
chopard happy parfum

De geur is écht heel bloemig en heel lekker! Het wordt omschreven als de lente in bloei en daar doet de geur me ook echt aan denken. Het is zoetig en bloemig tegelijk en heel erg vrouwelijk.
Voor de lente en de zomer is het een heerlijke eau de toilette die vrij lang blijft ruiken, maar voor de winter kan deze geur ook perfect worden gebruikt. Dan breng je de lente gelijk met je mee!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

chopard happy parfum

De geuren van Chopard zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas. Ze zijn online helaas niet verkrijgbaar, dus je zou de winkel even moeten inlopen. Dan kun je gelijk even ruiken!

Prijs:

  • Magnolia Bliss EdT €39.50 (40ml) en €59.50 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May