Als je een weekendje, nachtje of weekje weggaat dan wil je zo min mogelijk in je weekendtas stoppen. Maar je hebt wel je essentials nodig. In dit artikels tip ik jou de beste producten en mini’s die zo min mogelijk ruimte innemen!

DOUCHEGEL MINI'S

Zomer toilettas rebro cosmetics

Een lekkere douche met een fijne showergel is altijd lekker. Hotels of huisjes hebben niet altijd (lekkere) douche spulletjes. Het is dus handig om je eigen spulletjes mee te nemen. Ik heb zakjes gekozen omdat die eigenlijk geen ruimte en/of gewicht innemen. De Faith in Future producten zijn vegan én bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten.

LIPPENBALSEM / BLUSH

Zomer toilettas rebro cosmetics

Hybrid producten zijn ook altijd goed om mee te nemen. Deze Dr. Paw Paw Tinted Balm kan namelijk worden gebruikt voor je lippen, maar ook als een blush. Daarnaast bevat papaja (pawpaw), olijfolie en aloë vera-olie, dit verzorgt tegelijkertijd je huid!

DROOG SHAMPOO

Zomer toilettas rebro cosmetics

Je haar iedere dag wassen hoeft helemaal niet. Om je hairdo weer een oppepper en volume te geven gebruik je natuurlijk een droogshampoo. Ook deze zijn in mini’s verkrijgbaar. De Collab Droogshampoo is verkrijgbaar bij Kruidvat in full en mini size!

LIPPENBALSEM

Zomer toilettas rebro cosmetics

Door zon en zwemmen krijgen je lippen heel wat te verduren. Om je lippen lekker zacht en kissable te houden gebruik je een lippenbalsem. De Lip Repair van O’Keeffe’s is speciaal ontwikkeld om droge lippen te verzorgen. Smeren dus in het zwembad, op het strand, maar ook voordat je gaat slapen!

WIMPERS

Zomer toilettas rebro cosmetics

Lekker de stad in, content shooten of gewoon een avondje stappen? Dan zijn deze Naked Lashes van Ardell de uitkomst. Dit zijn één van mijn favoriete wimpers. Ze zijn namelijk lekker natuurlijk, maar geven meteen een zwoel effect aan je oogopslag. Heel gemakkelijk aan te brengen met de bijgeleverde lijm én vaker te gebruiken dan 1 keer.

MASKERTJES

Zomer toilettas rebro cosmetics

Ook deze maskertjes nemen weinig ruimte in en geven je een heerlijk spa-gevoel tijdens jouw tripje. Deze Maskers van Freeman zijn in heel veel verschillende variaties verkrijgbaar en herstellen je huid na een dagje zon, zeewater of een wilde avond.

SHAMPOO & CONDITIONER

Zomer toilettas rebro cosmetics

Net als je showergel, is het slim om je shampoo en conditioner in zakjes mee te nemen. Je kunt dit gewoon even vragen in de winkel, meestal hebben ze wel zakjes beschikbaar.
Deze shampoo en conditioner van Petal Fresh zijn 100% natuurlijk, sulfaat-, ftalaten-, gluten- en parabeenvrij en pH-neutraal!

SELF TANNING

Zomer toilettas rebro cosmetics

Oké, de afgelopen week heeft de zon echt mega geschenen en heb je misschien al een kleurtje opgedaan. Maar als je nog steeds nog wat bleekjes bent, of je wil je kleurtje bijhouden zodat het niet vervaagt tijdens de wat mindere dagen, gebruik dan een selftanner.
Mijn favoriete self tanning is die van Bondi Sands. Ik heb hier ook een artikel over geschreven (kijk hier). Ook deze zijn in mini varianten verkrijgbaar zodat ze makkelijk in je weekendtas passen.

FLOSS DRAAD

Zomer toilettas rebro cosmetics

Tandenstokers en/of flossdraad zijn voor mij ook een musthave. Zeker sinds ik een beugel heb is het belangrijk om mijn tanden goed schoon te houden.
Na het eten gebruik je de Gorilla Floss om alle restjes te verwijderen en een stralende lach zonder etensresten te hebben.

SCRUNCHIE

Zomer toilettas rebro cosmetics

En tot slot natuurlijk een Scrunchie om je lokken vast te binden als het te warm wordt of als je gaat zwemmen.
Het voordeel van een scrunchie is dat er geen knak in je haar komt, zodat jouw coupe nog steeds hetzelfde is wanneer je je staart of knot uitdoet!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May