De holy grail onder de haarproducten? YES, ik heb hem gevonden. Het Money Mask van Color Wow is een product dat mij heel erg blij maakt. En waarom dat is, ga ik je in dit artikel vertellen!

COLOR WOW

color wow money mask

Color Wow is een haarverzorgingsmerk dat is opgericht door de mede-oprichter van John Frieda, wellicht ken je dat merk al.
Color Wow is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van gekleurd haar en ook voor het oplossen van problemen van dit specifieke haartype. Zoals het vervagen van de kleur of het dof worden van het haar. Kim Kardashian en Jennifer Lopez zijn al fan van het merk.
Meer artikel over dit merk vind je hier.

color wow money mask

COLOR WOW MONEY MASK

Dit Money Mask is een absolute musthave voor vrouwen die zachter en gezonder haar willen.
Het is namelijk een diep hydraterende haarbehandeling en is de favoriet van celebrity stylist Chris Appleton.
Het masker bevat natuurlijke Mediterrane werkstoffen zoals: Blue Sea Kale en Mediterranean Algae en hydrateren tot in de kern voor zijdezacht, soepel, luxueus uitziend haar.
Het belooft het haar  te helpen versterken, herstellen en soepel te maken. Het masker is daarnaast cruelty-free, gluten-vrij en vegan.

color wow money mask
color wow money mask

Laat me beginnen met vertellen dat dit mijn holy grail is. I am not kidding you, sinds ik dit masker gebruik is mijn haar zó zacht, soepel én pluisvrij. Ik hoef vaak niet eens mijn haar te behandelen met producten en stylingsapparaten om het een beetje oogbaar te maken.
Deze blijft in mijn stash en zal ik ook blijven kopen. First of all vind ik het masker heel lekker ruiken en heeft het een gel-achtige textuur. Hierdoor kun je het ook gemakkelijk in het hele haar aanbrengen en heb je niet heel veel nodig.
Even in laten trekken (5 minuten) en uitspoelen. Je voelt direct al dat je haar mega zacht is en  gehydrateerd aanvoelt.
Zelfs als ik met nat haar ga slapen pluist het de volgende dag nog niet. I’m a fan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

color wow money mask

Color Wow is onder andere verkrijgbaar bij John Beerens, Douglas en de Bijenkorf.

Prijs:

  • Color Wow Money Mask €50 (215ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May