De Milu cleanser is het allernieuwste product van dit merk. Een mousse vol met natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateert, reinigt en mild exfolieert. Kijk snel even verder!

MILU COSMETICS

Milu Cosmetics is een Nederlands merk opgericht door Milu en wilt de beste oplossing voor je huidverzorging bieden die ook nog eens makkelijk is toe te passen.
De collectie bestaat momenteel uit (sheet)maskers, cleansing balms, konjac sponzen (like!) en verschillende beauty tools. Ze hebben dus geen volwaardige skincare collectie maar is het meer bedoelt als toevoeging op je huidige skincare routine.
So just sit back, relax and enjoy these treats for your skin!
#MEETMILU. Meer artikeln over dit merk vind je hier!

milu cleanser

DE NIEUWE MILU CLEANSER

De Everyday Hero Cleansing Mousse is het allernieuwste product van dit fijne merk en wordt omschreven als de perfecte aanvulling op je reinigingsroutine.
Het reinigt je huid én je poriën grondig, maar op een milde wijze, waardoor je gezicht schoon is maar je huid niet uitdroogt.
Fijn om te weten is ook dat 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is.
De belangrijkste ingrediënten zijn:

Salicylzuur
Deze exfoliant verwijdert dode huicellen en onzuiverheden voor een egale en heldere teint.

Glycerine
Trekt vocht aan en houdt vocht vast. Een hydratant die makkelijk door de huid wordt opgenomen en de huidbarrière versterkt.

Allantoine
Een plantaardig extract dat de huid verzacht, kalmeert en een hydraterende werking heeft. Een perfect ingrediënt om je huid in balans te houden.
(Bron: meetmilu.com)

milu cleanser
milu cleanser

To be honest ben ik echt een olie liefhebber in mijn skincare. Toch vind ik een mousse ook altijd heel fijn. Het voelt namelijk zacht aan op de huid. Alsof je een wolkje aanbrengt op je gezicht :-).
Met twee pompjes heb je genoeg om het hele gezicht te reinigen. Dit soort pompjes vind ik ook altijd prettig. Hierdoor gebruik je nooit teveel product.
Het voel zacht aan en het reinigt alle make-up, zelfs de restjes oog make-up die nog niet helemaal zijn verwijderd door mijn oogmake-up remover.
Het grootste voordeel is dat de mousse de huid hydrateert, mijn huid voelt dus niet trekkerig aan. De geur is ook lekker, subtiel en zacht!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

milu cleanser

De producten van Milu Cosmetics zijn verkrijgbaar via de website meetmilu.com. Hier vind je ook alle informatie over de producten en ik moet eerlijk zeggen dat ik de website echt geweldig vind! Mooie foto’s, goede lay-out en vooral heel fijne producten. Ik hou ervan!

Prijs:

  • Milu Everyday Hero Cleansing Mousse €23.95 (150ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May