Als jij nog steeds op zoek bent naar een product dat direct resultaat geeft, zoek dan niet verder! Want de Instant Firmx Eye is een oogcrème die binnen 5 minuten de lijntjes en wallen doet verminderen of zelfs verdwijnen (ja echt, ik heb het getest!)/. Lees gauw verder om alle informatie te lezen en de before- en after foto’s te bekijken.

PETER THOMAS ROTH

Peter Thomas Roth is begonnen met zijn merk uit passie voor skincare en om zijn eigen huidproblemen onder controle te krijgen. Zijn grootste zoektocht was naar producten die acné én huidveroudering kunnen aanpakken.
Zelf komt Peter uit een Hongaarse familie die al twee eeuwen kuuroorden bezit, dus skincare is er met de paplepel ingegoten. In 1993 lanceerde hij zijn eerste producten vanuit de Hongaarse helende filosofie van modder en mineralen uit de thermische bronnen. Inmiddels is het merk wereldbekend!
Meer artikelen over dit merk vind je hier.
Informatie over het merk vind je op de officiele website.

FIRMX ROUTINE

De Firmx Routine collectie van Peter Thomas Roth bestaat uit 14 producten die ervoor zorgen dat de huid wordt geëxfolieerd, verstevigd, behandeld en de huid direct (of in verloop van tijd) transformeren. In dit artikel vind je de gerichte formules voor de ogen en het gezicht zelf.

INSTANT FIRMX EYE

peter roth thomas firm x routine

Ik begin met de Instat Firmx Eye. Deze zorgt voor het verstevigen en het verminderen van kraaienpootjes, fijne lijntjes, diepe rimpels en wallen onder de ogen.
Het is een tijdelijke verandering en geeft binnen 5 minuten al resultaat.

peter roth thomas firm x routine
peter roth thomas firm x routine

Nou, ik moet zeggen dat ik écht onder de indruk ben van dit product. Want het doet inderdaad echt wat het zegt.
Ik ga altijd sceptisch te werk als het gaat om producten zoals deze en heb hem aangebracht onder en naast mijn ogen. Na een halve minuut voelde ik al direct dat het wat trekkerig ging aanvoelen. Het trekkerige in de zin van strak trekken en niet van uitdrogen.

BEFORE

peter roth thomas firm x routine

AFTER

peter roth thomas firm x routine

Nu moet ik zeggen dat ik best geluk heb met mijn Indische genen, want ik heb nog niet echt rimpels. Ik gebruik wel botox, maar dit is inmiddels wel alweer 4 maanden geleden gebeurd. Toch zie ik direct verschil, als je onder mijn oog kijkt is het lijntje daar verdwenen en ook de kraaienpootjes die ik toch wel lichtelijk heb zijn vermindert. Heel bizar! Mocht je dus meteen resultaat willen zien als je bijvoorbeeld een date hebt of een avondje uitgaat, this is your product!

FIRMX COLLAGEN MOISTURIZER

peter roth thomas firm x routine

Door naar de Firmx Collagen Moisturizer. Dit is een ultra voedende en verstevigende gezichtscrème die de huid terugbrengt naar zijn jeugdige staat. Dat willen wij!
Het bevat maar liefst 7 vormen van collageen zoals; marine collageen, planten collageen en gehydrolyseerd collageen die helpen het aanzicht van fijne lijntjes, rimpels en stevigheid te verbeteren.
Terwijl hydroxyproline, peptiden, collageen aminozuren en vetzuren de resultaten helpen verbeteren. 5% hyaluronzuurcomplex en squalaan de huid gehydrateerd en soepel laten aanvoelen.

peter roth thomas firm x routine
peter roth thomas firm x routine

De crème is geschikt voor vrouwen van 45 jaar en ouder (ik moet nog 8 jaartjes voor ik er ben) maar kan ook gebruikt worden als de huid er eerder behoefte aan heeft.
Ik vind hydraterende producten sowieso altijd een must voor de huid, hoe oud je ook bent. De collageen die erin zit is dan wel weer geschikt voor de wat rijpere huid.
De crème is gel-achtig qua textuur en lekker vol. Toch voelt het luchtig aan op de huid en trekt het lekker snel in. Je kunt ervoor kiezen om er nog een dagcrème bovenop te gebruiken, maar het hydrateert goed genoeg om ook alleen op zich te gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

peter roth thomas firm x routine

Peter Thomas Roth is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris XL,  Douglas en Cosmania. Zelf zie ik ontzettend veel mooie producten voor ieder huidprobleem.

Prijzen:

  • Peter Thomas Roth | Instant Firmx Eye €39.90 (30ml)
  • Peter Thomas Roth | Firmx Collagen Moisturizer €89.90 (50ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May