Het mooiste palette van 2022 gaat naar Huda Beauty Empowered! Want dit palette is voor mij momenteel het mooiste palette en gebruik ik eigenlijk wel iedere dag.
In dit artikel vind je alle informatie én natuurlijk de swatches van alle kleurtjes!

HUDA BEAUTY

Huda beauty empowered

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

Huda beauty empowered

HET EMPOWERED PALETTE

Het nieuwste palette van Huda Beauty is gelanceerd, het empowered palette is denk ik het mooiste eyeshadow palette tot nu toe (vind ik).
De Empowered collectie heef voor Huda een grote sentimentele waarde, het staat namelijk voor het omarmen van alle aspecten van jezelf. Oftewel de superkracht die maakt wie jij bent en laat die vrij.
Voor Huda betekent dit haar reis naar wie ze is geworden, hoe spannend alles was en dat ook zij vaak onzeker is geweest.

Het palette zelf bestaat uit 18 tinten en bevat matte poeders, hybride gel-eyeliners en metallics & shimmers.
De kleuren passen allemaal bij elkaar en je kunt er alle kanten mee op, van een subtiele nude look tot een knallende en krachtige look.

Huda beauty empowered
Huda beauty empowered

Ik ben zó ongelooflijk enthousiast over dit palette! Ik gebruik hem, sinds ik hem heb, echt iedere dag. Ik hou van nude lookjes en soms gooi ik er een warme spice look doorheen. I love it! De kleuren zijn trouwens ook helemaal van dit seizoen, earthy en warm.
Wat ik zo mooi vind aan de palettes van Huda Beauty is dat er vaak verschillende texturen inzitten. Zoals de Manifest it! dat echt een mooie gel-achtige shimmer is en de glitter Do it! is ook echt fantastisch.
De pigmentatie is ook weer vol en hoog en de fall-out is er vrijwel niet. Huda Beauty heeft eigenlijk nooit fall-out. Alleen de glitters hebben dat een klein beetje. Door deze met je vingers aan te brengen voorkom je dit.

LOOK

Huda beauty empowered
Huda beauty empowered

De Empowered collectie heeft nog meer mooie producten als een lipkit, een highlighter en een mascara. Helaas kan ik die niet aan jullie laten zien. Maar ze zijn weer prachtig.
Ook heeft de collectie fijne Eyelift & Contour hydrogel maskertjes die zorgen voor een lift, ontzwelling, verheldering en verkwikking van de blik.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Huda beauty empowered

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in de online shop waar je vaak acties tegenkomt. Ook verkoopt Ici Paris XL dit merk.

Prijzen:

  • Huda Beauty Empowered Eyeshadow Palette €67
  • Glowish Empowered Eyelift & Contour €13 (3stuks)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May