Het is weer tijd voor een nieuwe Kylie Cosmetics collectie, want deze vrouw knalt de nieuwe collecties eruit alsof het niks is.
De Kylie x Stassie collectie bestaat uit neutrale kleuren met heerlijke levende kleuren als blauw en roze toegevoegd. Kijk gauw verder!

KYLIE COSMETICS

kylie x stassie make-up collectie

Kylie Cosmetics is natuurlijk opgericht door Kylie Jenner, een krachtige en zelfstandige vrouw die ik erg bewonder.
Kylie Cosmetics begon met de iconische Lip Kit die binnen een aantal uur al was uitverkocht, dit was de start van een mooi vegan make-up merk.
Ook vind zij het milieu belangrijk en de maatschappij, om die reden worden de producten eerlijk verkregen en vervaardigd. Heel fijn om te horen.
Kylie producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in Nederland. Meer artikels over Kylie Skin of Kylie Cosmetics vind je hier.


KYLIE X STASSIE COLLECTIE

Oké, wie is Stassie en wat doet ze? Stassie is Anastasia Karanikolaou en is de BFF van Kylie Jenner. Ze kennen elkaar al sinds de middelbare school en delen alles met elkaar. Het kon dan ook niet zo zijn dat er geen Kylie collectie zou komen zonder Stassie. Deze collectie zit helemaal op de neutrale tinten met knallende kleuren als roze en blauw. I like!

EYESHADOW PALETTE

kylie x stassie make-up collectie

We beginnen met dit prachtige oogschaduw palette. Deze bevat 16 tinten in drie finishes, namelijk ultragladde mattes, duo-chrome metallics en uitbundige glitters. Zo kun je echt alle soorten looks maken die je maar kunt bedenken.
Like always bevat het palette poeders voor het gezicht en poeders voor de ogen. Eerlijk gezegd gebruik ik ook alles voor mijn ogen, want why not?

kylie x stassie make-up collectie
kylie x stassie make-up collectie

Ik ben dus hélemaal van de neutrale kleuren, dit palette is voor mij dus echt een feestje. Voor mijn look heb ik het vooral roze gemaakt, maar je kunt ook voor knalblauw gaan of juist een zachte en warme neutrale look maken (mijn voorkeur).
Zoals altijd zijn de poeders heel erg gepigmenteerd, goed aan te brengen en met weinig fall-out. Alleen de glitter poeders hebben wat fall-out. Om dat te voorkomen kun je een loose powder onder het oog aanbrengen zodat je de fall-out gemakkelijk kunt verwijderen.

HIGHLIGHTER

kylie x stassie make-up collectie

Vervolgens is er de Pressed Illuminating Powder, oftewel een highlighter. Deze highlighter is op te bouwen naar jouw gewenste glow. Erg fijn dus als je een keer een heel subtiele glow wil creëren, maar als je echt die glow-glow wil dan layer je de poeder. Het versmelt met je huid en laat de huid ademen, het is een niet-uitdrogende, niet-poederige finish. De kleur is witgoud en eigenlijk wel geschikt voor iedere huidtint.

kylie x stassie make-up collectie
kylie x stassie make-up collectie

Wanneer je deze highlighter met een kwast aanbrengt is het inderdaad heel subtiel. Op de swatch foto hierboven heb ik het met mijn vinger aangebracht. Hierdoor wordt het al gauw wat heftiger.
Zelf hou ik wel van een mooie glow dus gebruik ik een laag of 4 voor het eindresultaat dat ik mooi vind.
Het versmelt inderdaad mooi samen met de huid waardoor het geen ‘poederige’ highlighter is voor het oog. Het geeft echt een natuurlijke glow met een mooie shimmer.

EYELINER

kylie x stassie make-up collectie

Deze vind ik echt heel tof! De Liquid Eyeliner Pen is verkrijgbaar in blauw en roze, en het is echt knallend babyblauw en babyroze.
Het is een sneldrogende eyeliner met een vilten punt waarmee je een hele strakke wing kunt maken.De finish is matte en de formule is natuurlijk clean en vegan.

kylie x stassie make-up collectie
kylie x stassie make-up collectie

Ik was echt flabbergasted door de pigmentatie. Het is niet zomaar een roze- of blauwe eyeliner, het is echt een knalkleur! Je hebt ook maar één laagje nodig om dit resultaat te geven.
Ook het design van de punt vind ik heel fijn werken, want winged eyeliners zijn niet mijn specialiteit en ik kan niet met alle applicators goed werken.
Deze applicator is heel fijn en geeft me zonder te knoeien direct een mooi en vullend resultaat!

LOOK

kylie x stassie make-up collectie
kylie x stassie make-up collectie

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

kylie x stassie make-up collectie

Kylie Cosmetics is in Nederland dus exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Hier vind je ook alle informatie over de producten zoals de ingrediënten. Let op, deze collectie is een limited edition. Dus op=op.

Prijs:

  • Kylie x Stassie Eyeshadow palette €50.99
  • Kylie x Stassie Pressed Illuminating Powder €26.99
  • Kylie x Stassie Liquid Eyeliner Pen €19.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May