Een gekke doos kwam binnen, het was de Styletone oktober box! Met een andere verpakking. Huh? Blijkbaar paste het niet in de ‘normale’ doos. Benieuwd wat erin zit? Kijk dan snel verder!

STYLETONE BOX

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds vorig jaar is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Styletone Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Styletone Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Styletone Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij!

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Explore box altijd door je brievenbus! Benieuwd? En wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

DE STYLETONE OKTOBER BOX

In de Styletone box vind je altijd een ‘menukaartje’. In de Styletone Ultimate box is deze groter dan in de classic box. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.

Het thema van deze maand is ‘Indian Summer‘. Deze box is even anders dan ik gewend ben.  Het zit namelijk in een grotere box, dit omdat een product in de box te groot is voor de standaard doos.
Deze box bevat heerlijke items die passen bij een mooie nazomer. Zowel make-up als skincare producten!

OOGSCHADUW PALETTE

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Als eerste een mooi compact oogschaduw palette van Bellapierre Cosmetics. Het ‘It’s Only Natural’ palette bevat zes mooie tinten waar je verschillende looks mee kunt maken.
De kleuren zijn lekker warm waardoor ze helemaal passen in deze nazomer/herfst periode. Qua pigmentatie is Bellapierre altijd goed en ze blenden ook mooi met elkaar.

€29

MASKER

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Zeker in deze periode zijn maskertjes niet overbodig. Dit Vitamine A Booster Clay Mask van Mudmasky is geurvrij en samengesteld uit bloemen, fruit en klei. De gebruikte klei is de Grade 1 Clay en wordt beschouwd als de meest zuivere en premium ter wereld. Het is daarom zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
Het masker zorgt ervoor dat de poriën vernauwen en verfijnen en geeft je huid direct een boost.

€49

LIQUID LIPSTICK

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Deze prachtige warme tint is de Mood Ultra Creme Liquid Lipstick van Appeal Cosmetics. De kleur is mood en is een mooie warme roze/mauve-achtige tint. Hij dekt perfect, de pigmentatie is mooi en blijft de hele dag goed zitten. Bijkomend voordeel is dat de liquid ook nog hydraterend werkt.

€21

LIPLINER

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

In dezelfde tint als de lipstick vind ik de Mood Gel Liner van Appeal Cosmetics in de box. Het is een creamy liner en brengt daarom prettig en mooi aan. Ook heel gepigmenteerd overigens. I love it, kan niet wachten om deze combi te gaan gebruiken.

€21

CLEANSING BAR

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Door naar weer een mooi huidverzorgingsproduct. De Strawberry & Poppy Seed Cleansing Bar van Dr. Botanicals ruikt echt heerlijk!
Deze solid bar is bedoeld voor het lichaam en de handen en heeft een licht exfoliërende werking door de zwarte zaden die je ziet.
Smell like strawberries!

€10

HAIR GUMMIES

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Dit is dus de reden waarom er deze keer een grotere doos werd verzonden. De YummyGums Hair zijn vitamine gummies voor je huid, nagels en haar. Het heeft een frambozensmaakje (lekker) en zijn vegan, 100% natuurlijk en vrij van allergenen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

€24.50

EYE CONTOUR CREAM

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Hoe cute is dit! Een oogcrème in vaste vorm. De Eye Contour Cream van Balade en Provence Solid verzacht de huid rondom de ogen door de toegevoegde immortelle-olie. Deze bloem heeft huidverzorgende eigenschappen en ik hou enorm van dit ingrediënt in skincare producten.
Ik had nog niet eerder een oogcrème in solide vorm gezien, hoe tof!

€14.90

SHAMPOO BAR

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

En nu verschilt het denk ik wat je vindt, want in het boekje staat een oogpotlood. Ik vind in plaats daarvan deze Shampoo Bar van Foamie. Helemaal niet erg want ik hou van dit merk! De shampoo bars ruiken echt heerlijk én schuimen prima waardoor het voor mij heerlijk werkt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

STYLETONE OKTOBER BOX 2022

Wat een heerlijke box wederom, het was ook helemaal in het teken van ‘solid bars’, ik hou ervan! Mijn favoriete product uit deze box is het Mudmasky masker, want a good skin is the base of it all!

Wil je deze Ultimate Styletone Oktober box bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May