Een cruelty-free en sustainable merk klinkt voor mij altijd fijn. Zero Skincare is zo een merk en heeft een nieuwe lijn, namelijk de Ageless collectie. Kijk je mee?

ZERO BY SKIN ACADEMY

AGELESS ZERO SKINCARE

Beauty by Zero is een merk dat is ontstaan vanuit het merk Skin Academy. Holly Wagman (de kleindochter van de grote baas) heeft het merk bedacht en ontworpen omdat ze op zoek was naar duurzame huidverzorging. Het merk is nu een volledig natuurlijk, planeetvriendelijk huidverzorgingsmerk.
Het merk bevat namelijk alleen maar producten met natuurlijke ingrediënten, gebruikt de beste botanische ingrediënten die onszelf, de omgeving of dieren geen enkele schade toe brengen en is vegan en cruelty-free.

AGELESS ZERO SKINCARE

ZERO AGELESS

Zero Ageless is de nieuwe lijn van het merk en staat voor beschermende producten die bijdragen aan een mooie huid op iedere leeftijd.
Zo bevatten de producten Rode esdoorn complex; dit wordt gewonnen uit de schors van de rode esdoorn en bevat antioxidantrijke polyfenolen en bereikt daarmee 5x de kracht van Vitamine C!
Het belooft de huid te verstevigen, de huidelasticiteit te stimuleren en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

SUPERHYDRA GEL

AGELESS ZERO SKINCARE

Deze Superhydra Gel is een 2-in-1 product. Namelijk een cleanser en een masker tegelijkertijd.
Je kunt het dagelijks gebruiken als cleanser en zorgt ervoor dat het vuil van de dag op milde wijze wordt verwijdert.
Wil je je huid nog even lekker verwennen? Dan kun je het één keer per week als masker gebruiken waardoor de vermoeide en doffe teint weer herleeft dankzij de kalmerende en voedende botanische ingrediënten.

AGELESS ZERO SKINCARE
AGELESS ZERO SKINCARE

Qua textuur is het ook inderdaad echt een gel dat mild schuimt als het in aanraking komt met water. Het reinigt inderdaad mijn huid én make-up heel goed zonder hem uit te drogen. Na gebruik voelt mijn huid lekker schoon en gehydrateerd aan. Qua geur vind ik het ook lekker, het is een zachte en subtiele geur.

BRIGHT EYES

AGELESS ZERO SKINCARE

Deze Bright Eyes oogcrème is uiteraard ook bedoeld voor dagelijks gebruik. Het wordt zelfs omschreven als een behandeling.
De crème is volledig van plantaardige basis en herstelt het vocht in de huid rondom de ogen. Hierdoor worden tekenen van vermoeidheid en wallen aangepakt.
De toegevoegde botanische oliën hydrateren en beschermen de huid, terwijl het ook de collageenproductie verbetert en de stevigheid van de huid herstelt.

AGELESS ZERO SKINCARE
AGELESS ZERO SKINCARE

Deze oogcrème is heerlijk romig en stevig van textuur. Na het aanbrengen voelt mijn huid direct zachter aan en het trekt ook mooi in. Het laat dus geen vettige waas achter, waardoor het ook geschikt is om onder de make-up aan te brengen.
De crème is volledig geurloos.

GLOW BOOSTER

AGELESS ZERO SKINCARE

I like me some glow, de Glow Booster is een dagelijks serum dat zorgt voor pure hydratatie. Het belooft de doffe en gestreste huid weer te laten stralen, maar deze ook meteen te beschermen tegen alledaagse invloeden van buitenaf. De formule is gebaseerd op water waardoor je totaal geen vettig laagje krijgt na het aanbrengen en het snel intrekt. Het belooft naast de hydratatie ook de fijne lijntjes gladder te maken en te minimaliseren.

AGELESS ZERO SKINCARE
AGELESS ZERO SKINCARE

Het serum zit in een prachtige glazen flacon met houten details en een pipetje. Bij het aanbrengen merk ik direct dat het op waterbasis is omdat het inderdaad heel snel intrekt en heel verfrissend aanvoelt op de huid.
De textuur is wat voller dan water en daardoor ook prettiger aan te brengen dan een volledig vloeibare substantie.

MIDNIGHT MOISTURE

AGELESS ZERO SKINCARE

Tot slot is er nog de Midnight Moisture, dit is een nachtcrème die de huid helpt te revitaliseren en te beschermen tegen huidverouderende stressfactoren terwijl je slaapt. Het zorgt ook voor hydratatie, versteviging en maakt de huid voller zodat je wakker wordt met een gezonde teint.

AGELESS ZERO SKINCARE
AGELESS ZERO SKINCARE

De crème is inderdaad veel dikker en romiger dan een reguliere dagcrème en dat is fijn! Je voelt namelijk direct al dat de huid zachter wordt en gehydrateerder aanvoelt. Ook is de geur fijn en zacht, net als de cleanser/mask. Een subtiele geur dat ruikt naar schoon en natuurlijk.
Een heerlijke crème om de huid ’s nachts te laten herstellen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

AGELESS ZERO SKINCARE

Deze heerlijke lijn en dit fijne merk is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Prijzen:

  • Superhydra Gel €19.99 (75ml)
  • Bright Eyes €19.99 (25ml)
  • Glow Booster €24.99 (30ml)
  • Midnight Moisture €24.99 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May