Oh, ik vind het zo fijn dat er steeds meer adventskalenders op de markt komen. Zo ook deze mega mooie Davines Adventskalender, vol met mooie haarproducten die je lekker kan proberen. In dit artikel laat ik je de inhoud van deze kalender zien, let wel op: Als je de inhoud niet wil zien dan moet je vooral niet verder kijken ;-). Zo wel, enjoy!

DAVINES

Davines adventskalender

Davines is een prachtig sustainable haarverzorgingsmerk uit Italië. Het merk begon met haar producten voor high-end salons maar zijn inmiddels in 90 landen verkrijgbaar voor de consument.
In 2018 hebben zij Comfort Zone gelanceerd, het skincare merk van Davines en zo hebben zij alle harten veroverd. In ieder geval de mijne.
Ze gebruiken namelijk het liefst natuurlijke ingrediënten en verpakken hun producten in milieuvriendelijke verpakkingen.
En hoewel dit allemaal al heerlijk klinkt, dan zou je de producten eens moeten ruiken!  Meer artikelen over dit merk vind je hier.

Davines adventskalender

DE DAVINES ADVENTSKALENDER

Deze prachtige adventskalender bevat maar liefst 12 iconische Davines producten in travel size, hierdoor kun je ze lekker thuis uitproberen. Maar ze zijn ook perfect om mee te nemen op reis of je weekendje weg. De producten in de kalender zijn allemaal gericht op glans, hydratatie en bescherming van het haar, zijn alle producten vegan én zijn de doos en producten op verantwoorde wijze verkregen door bijvoorbeeld gerecycled materiaal en plastic uit hernieuwbare, plantaardige bronnen.

DE INHOUD

DAG 1.

Davines adventskalender

In doosje 1 vind ik de Momo Conditioner. Deze zit in een mooi en gebruiksvriendelijk potje van 75ml. De conditioner zorgt vooral voor gehydrateerd, zacht en glanzend haar en bevat actieve ingrediënten.

DAG 2.

Davines adventskalender

Doosje 2 bevat de Momo Shampoo en bevat ook 75ml product in een flacon. De shampoo ruikt bescheiden en zacht en zorgt net als de conditioner voor mooi gehydrateerd en glanzend haar.

DAG 3.

Davines adventskalender

Een megafijn product is de ‘Dit is een Blow Dry Primer’. Deze spray heeft een anti-vochtigheid werking, versnelt de droogtijd, beschermt het haar tegen hittetools en geeft je haar body en glans.

DAG 4.

Davines adventskalender

De Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid is een soort serum dat het haar versterkt en verdicht waardoor deze meer body krijgt. Het beschermt ook het haar tegen de hitte van bijvoorbeeld föhnen en zorgt voor een mooie glans.

DAG 5.

Davines adventskalender

Eén van mijn favoriete shampoos is de Ol Shampoo, hij ruikt niet alleen heerlijk maar geeft mijn haar meteen zachtheid. Het is verrijkt met Roucou-olie vol bètacaroteen en antioxidanten waardoor het beschermt tegen de effecten van veroudering en schadelijke omgevingsfactoren. Daarnaast werkt de shampoo ontwarrend.

DAG 6.

Davines adventskalender

Ook heel fijn! Dag 6 bevat de solid DEDE Shampoo Bar. Deze heeft een fijne reinigende werking en is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes. Het bevat rode selderij extract en maakt het haar heerlijk zacht. En oh, deze ruikt ook fantastisch!

DAG 7.

Davines adventskalender

De Nourishing Hair Building Sachets hebben een herstellende werking voor droog en beschadigd haar. De voedende en herstructurerende formule geeft glans en zachtheid aan het haar. Ook deze producten bevatten natuurlijke actieve ingrediënten.

DAG 8.

Davines adventskalender

Hier ben ik heel enthousiast over! De OI silkening hair scent is een haarparfum dat niet alleen heerlijk en verslavend ruikt, maar het haar ook een vleugje zijde en glans geeft, zonder het uit te drogen.

DAG 9.

Davines adventskalender

De Spotlight Circle is een fijn haarmasker dat zorgt voor extra glans en heeft een gladmakende werking. De toegevoegde moringa olie maakt het haar heel zacht en geeft het een fijne geur. Verder hydrateert het het haar zonder te verzwaren.

DAG 10.

Davines adventskalender

De OI All In One Milk zorgt voor super helder en zacht haar en heeft een ontwarrend en anti-kroes hydraterend effect. Verder bevat het antioxidanten en beschermt het je haar tegen hitte van bijvoorbeeld föhns en/of stylingtools.

DAG 11.

Davines adventskalender

Dag 11 bevat dan weer een OI Hand Balm die zorgt voor een zeer gehydrateerde huid van de handen. Het heeft een kalmerende werking en biedt bescherming tegen veroudering en schadelijke omgevingsfactoren.

DAG 12.

Davines adventskalender

Het laatste vakje bevat de OI Conditioner. Deze voedt en hydrateert het haar en biedt antioxidant bescherming tegen UV-stralen. De geur is goddelijk en blijft heerlijk ruiken, de hele dag door. Get ready voor extreem zacht, vol en stralend haar.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Davines adventskalender

Davines is verkrijgbaar bij geselecteerde salons en bij de officiële webshop van het merk.

Prijzen:

  • Davines Adventskalender €90

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May