Als je net als ik fan bent van tropische verzorgingsproducten voor het haar, dan moet je het merk Coco and Eve echt even bekijken. De ingrediënten zijn namelijk lekker clean en komen uit Bali. Ruikt heerlijk alvast. In dit artikel vertel ik je hoe ik het Like a Virgin Haarmasker van dit merk heb ervaren.

Coco and eve haarmasker like a virgin

COCO AND EVE

Coco and Eve’s verhaal begint bij de vulkanische stranden en regenwouden van Bali. De founder van dit merk is hier zo vaak op vakantie geweest en vond hier eindeloze inspiratie voor haar leven én later voor het merk Coco and Eve.
Ze wilde die Bali magie die zij voelde in een flesje doen zodat ze er altijd van kon genieten. Ze kwam uit bij de ‘ Raw virgin coconuts’, Indonesia is de grootste productent van die prachtige verzorgende product en dit vind je in de producten van het merk.
Deze bevatten geen sulfaten, phtalaten en parabenen maar wél 100% vegan, cruelty free en natuurlijke ingrediënten. En dat is het verhaal van Coco and Eve!

LIKE A VIRGIN HAARMASKER

Coco and eve haarmasker like a virgin

Het ‘Like a Virgin’ haarmasker is een zeer geconcentreerde, diepe conditionerende haarbehandeling die de gezondheid van het haar verbetert. Het is doordrenkt met kokosnoot, vijgen, sheaboter, lijnzaad en arganolie dat het haar versterkt en herstelt tot haar maagdelijke staat.
De formule levert hydratatie van wortel tot punt, herstelt haar dat beschadigd is door hitte, styling, kleurstoffen en de omgeving. Verbetert de haarstructuur door pluishaarte bestrijden, gespleten haarpunten te voorkomen en glans toe te voegen.

Coco and eve haarmasker like a virgin
Coco and eve haarmasker like a virgin

Om te beginnen vind ik haarmasker met natuurlijke ingrediënten altijd heel erg fijn, ik was dus heel benieuwd naar dit masker van Coco and Eve. De geur is echt heel erg fijn, ik ruik inderdaad de kokos, maar ook een vleugje vijgen en argan olie. Als de geur uit het potje straks in mijn haar zit dan ben ik al blij.
Ik laat mijn maskertjes meestal 5 tot 10 minuutjes zitten, want ik heb weinig geduld. Maar in deze tijd is mijn haar met dit masker echt veel zachter en gladder. Ook ruikt het inderdaad heerlijk en blijft de geur best wel lang hangen.
Er is één minpuntje aan het masker, het laat toch een wat vettig laagje achter. Dit is gemakkelijk op te lossen door het haar met shampoo te wassen ná het masker of het echt heel goed uit te spoelen. Verder ben ik er heel tevreden over.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Coco and eve haarmasker like a virgin

Dit masker en andere Coco and Eve producten zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Prijs:

  • Like a Virgin Haarmasker €25.56 (212ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May