Ruiken naar een hotelhoer klinkt niet meteen heel aantrekkelijk. Maar wat als je de vibe van een chique hotel, een mooie sensuele vrouw en poederige make-up combineert? Dan krijg je de geur Putain Des Palaces en die ruikt heel-erg-lekker. Eén van mijn favoriete geuren zelfs! Kijk je mee?

ETAT LIBRE D'ORANGE

Etat Libre D’orange is één van mijn favoriete niche parfum merken. Niet alleen vind ik de geuren heerlijk, maar ook de verhalen achter de parfums spreken mij altijd heel erg aan.
Het is een gedurfd, gepassioneerd en uitbundig merk dat staat voor vrijheid. Vrij om liefde te geven en vrij om dit te ontvangen.
De parfums bestaat uit sappen die zijn ontworpen om te verstoren, aan te raken, te verleiden, te prikkelen.
Etat Libre D’orange is ontworpen door Etienne de Swardt uit Zuid-Afrika in 2006 en wilde een revolutie starten in de parfumwereld.
Soms schandalig, altijd heerlijk. Parfums voor het leven en liefde en vrijen.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

Etat Libre D'Orange Putain des palaces

PUTAIN DES PALACES

De geur Putain Des Palaces werd gecreëerd door de enige echte Nathalie Feisthauer, één van mijn favoriete parfumeurs.
De naam schrikt misschien wat af, want letterlijk vertaald heet het parfum ‘Hotel hoer’.
Het verhaal hierachter is dan ook dat het merk een parfum wilde uitbrengen geïnspireerd op een high class escort, wachtend in een hotel op haar klanten. De geur is gebaseerd op het poederige van haar make-up en het leer van haar schoenen en/of lingerie. En daar kwam iets heel moois uit.

Topnoten: Mandarijn, pittige gember en zoete frambozen
Hartnoten: Iris en roos met onconventioneel rijstpoeder
Basisnoten: Sandelhout, karakteristieke muskus en tonkabonen

Etat Libre D'Orange Putain des palaces

Deze geur rook ik voor het eerst op een evenement waar dit merk tentoon gesteld stond. Ik heb meerdere geuren geroken en dit was meteen mijn favoriet.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook een tikkie rebels ben en de naam helemaal geweldig vond, dat heeft mijn mening ook wel een beetje gestuurd denk ik.
Anyway, wat ik hier ruik is geen ordinaire hotelhoer. Het is inderdaad een heel vrouwelijke en poederige geur die ik ruik. Samen met het sandelhout en de fruitnoten vormt dit een sensueel, zacht en sexy geur die ik heel aangenaam vind. Ook voor overdag. Ik krijg ook meerdere complimenten over deze geur wanneer ik het draag.
De sillage is niet heel sterk, maar dat is ook niet erg. Een poederige geur hoort dichtbij het lichaam te blijven naar mijn mening.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Etat Libre D'Orange Putain des palaces

Etat Libre D’orange is onder andere verkrijgbaar bij Notino. Hier heb ik hem zelf ook aangeschaft.

Prijs:

  • Putain des Palaces €125 (100ml) en €64 (50ml)

Disclaimer

May