Dat je huid verandert per seizoen of bij het gebruik van medicijnen is best logisch. Wat ook logisch zou moeten zijn is dat je jouw skincare hierop aanpast. Openface doet dit voor jou, zij bieden jou gepersonaliseerde skincare aan. Rekening houdend met jouw levensstijl en huidtype. Kijk je mee?

openface personalized skincare

OPENFACE

Ik begin natuurlijk met het vertellen over Openface. Dit is een prachtig concept, ze maken namelijk je eigen personalized skincare gebaseerd op jouw huid! Het team bestaat uit chemists, dermatologen en analisten.
De ingrediënten in de producten zijn allemaal wetenschappelijk onderzocht en de formule is speciaal gemaakt voor jouw huidtype en -conditie op dit moment. Want je huid verandert natuurlijk per seizoen of door hormonen.
Dat betekent dat het echt geformuleerd is op jouw huid en op dit moment zodat je huid precies krijgt wat het nodig heeft om gezond te blijven!

GEPERSONALISEERDE SKINCARE

openface personalized skincare

Je huid is niet altijd hetzelfde, het kan namelijk veranderen door het seizoen, door medicatie of bijvoorbeeld hormonen.
Daarom is het belangrijk dat je altijd de juiste skincare kiest voor je huidtype op dat moment. Via Openface vul je een aantal vragen in over jouw huid. Door middel van deze antwoorden kunnen de dermatologen en analysten bepalen welke ingrediënten het beste zijn voor je huid. Deze ingrediënten zijn natuurlijk transparant voor jou als skincare junkie en krijg je ook als lijstje thuis gestuurd bij jouw product.

openface personalized skincare
openface personalized skincare

Hierboven zie je in de eerste afbeelding advies dat de dermatologen voor jouw huid hebben. Mijn huid vind bijvoorbeeld scrubben niet zo leuk (dat is nieuw voor me, dus thanks!). In de afbeelding ernaast vind ik alle ingrediënten van mijn persoonlijke serum, mét uitleg wat de ingrediënten precies zijn en doen.
Dit vind ik heel fijn, want de meeste mensen hebben geen idee wat een ingrediënt in latijnse benamingen is en doet. Lekker transparant dus!

openface personalized skincare
openface personalized skincare

Door naar het serum dat voor mij persoonlijk is gemaakt! Hoe leuk en fijn is dat.
In eerste instantie vind ik het heel mooi dat er een persoonlijk serum gemaakt kan worden zonder dat de huid echt gezien en gevoeld wordt. Ik vroeg me dan ook af of het serum wel echt aansluit bij mijn wensen en behoeften. Zo is mijn huid erg gevoelig voor bijvoorbeeld een hoog percentage Vitamine C en andere ingrediënten en krijg ik daar uitslag van. Ik hoopte dus ook echt dat dit product mij geen break outs zou geven.
Qua geur vind ik hem heerlijk zacht en de textuur is melk-achtig. Eén pompje is genoeg voor mijn hele gezicht en het brengt prettig aan, ook trekt het snel in en voel ik meteen de hydratatie van het serum werken. Ik moet het serum tweemaal daags gebruiken in combinatie met een moisturizer en dat heb ik dan ook gedaan!
En nu, na 2 weken gebruik heb ik helemaal geen uitslag, break-outs of roodheid. Het voelt zelfs zachter en ziet er egaler uit dan eerst!

SHOWER GEL WITH ACIDS

openface personalized skincare

Naast de persoonlijke skincare voor het gezicht, heeft Openface ook een Showergel with Acids. Speciaal voor de acné-gevoelige huid. Ik heb zelf wat last van acné en bultjes op mijn rug en ben dus heel erg blij met deze showergel.
Het bevat 3% salicylzuur, dit werkt ontstekingsremmend en voorkomt nieuwe break-outs omdat het de poriën goed reinigt.
Daarnaast bevat het 2% Azelaïnezuur, dit heeft een exfoliërende en uitdrogende werking, don’t worry het droogt de huid niet uit omdat er maar een klein percentage inzit!

openface personalized skincare
openface personalized skincare

Deze showergel belooft dus de bultjes en acné over het gehele lichaam te verminderen, maar ook pigmentatie na bijvoorbeeld acné te verminderen.
De textuur is echt gel-achtig en transparant van kleur, het ziet er dan ook meteen heel clean uit. De geur is vrij neutraal maar heeft een iets frisse tint.
Ook hier was ik enthousiast, maar vond ik het ook spannend om te gebruiken. In het verleden heb ik borst- en rug acné gehad en dit speelt soms weer wat op bij het gebruik van bepaalde producten en in de zomer.
Mijn huid reageert hier juist heel erg goed op, de bultjes op mijn schouders zijn vermindert en wat mij heel erg opviel is dat het inderdaad de huid totaal niet uitdroogt! Wat erg fijn is, want geen jeuk meer!

BODY CREAM WITH ACIDS & ENZYMES

openface personalized skincare

Tot slot is er nog de Body Renewal cream with Acids and Enzymes. Een mooie toevoeging op de shower gel, want deze crème heeft 3% acids. Namelijk een complex van glycolzuur, salicylzuur en amandelzuur dat de huid niet uitdroogt of irriteert.
Ook bevat het 2% enzymes, dit zijn
speciale eiwitversnellers van cellulaire processen. In cosmetica producten werken ze als milde exfoliërende ingrediënten.
En tot slot, net als de showergel bevat het 5% a
zelaïnezuur. Dit werkt weer exfoliërend!

openface personalized skincare
openface personalized skincare

De crème maakt je routine af, het vermindert niet alleen acné over het hele lichaam, maar maakt pigmentatie minder zichtbaar en maken de ruwe huid zachter.
Qua geur is het heel neutraal want er is geen parfum in verwerkt. Het pompje van de flacon maakt het gebruik ook gemakkelijk en de crème zelf is lekker vol en romig en dat voel je ook op de huid. Na het aanbrengen merk ik direct dat mijn huid zachter is. En lekker je rug laten insmeren door iemand anders als je er niet bij komt. Gelijk een goede reden voor een mini massage 😉

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

openface personalized skincare

Alle producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Openface. Ook alle informatie en veelgestelde vragen vind je hier.

Prijzen:

 

  • Showergel €24 (250ml)
  • Body cream €27 (250ml)

 

$

May