Een écht vrouwelijk en zacht parfum, dat is de L’Instant Magic. Deze Guerlain parfum is zo verslavend en fijn dat ik er aan blijf ruiken. Denk bij deze geur aan de lente en zomer in Parijs waar je door de straatjes vol bloemen en bakkerijtjes loopt. Kijk je mee?

GUERLAIN L'INSTANT MAGIC PARFUM PARFUMANIA

GUARLAIN PARFUM

Ik was heerlijk aan het snuffelen op de webshop van Parfumania en daar is zoveel keuze aan parfums. Na een uur te hebben rondgekeken heb ik mijn keuze gemaakt. Namelijk de Guerlain L’Instant Magic. Een heerlijke zachte en vrouwelijke geur.
Guerlain is vooral bekend om haar parfum en sieraden, maar wist je dat zij zich ook inzetten voor het behoud van biodiversiteit, duurzame innovatie, actie voor het klimaat en het creëren van een positieve sociale impact. Bovenal proberen zij een van de kostbaarste wonderen van de natuur te beschermen: de bijen. Hoe mooi is dit!

GUERLAIN L'INSTANT MAGIC EDP

GUERLAIN L'INSTANT MAGIC PARFUM PARFUMANIA

De geur L’Instant Magic is gecreërd door de parfumeurs Sylvaine Delacourte and Randa Hammami en wordt omschreven als een zachte en vrouwelijke geur.
De geur is bloemig, oriëntaals en poederig.

Topnoten: Anijs, bergamot en citroen
Hartnoten: Viooltje, mimosa, roos, fresia en anjer
Basisnoten: Iris, amandel, vanille, witte musk, sandelhout en ceder.

GUERLAIN L'INSTANT MAGIC PARFUM PARFUMANIA
GUERLAIN L'INSTANT MAGIC PARFUM PARFUMANIA

Ten eerste komt de geur in een prachtige flacon die helemaal past bij de geur. De roze kleur en het glazen design laat meteen het vrouwelijke van dit parfum zien.
Hoewel het een bloemige geur is, ruik ik er ook wat gourmand-achtige noten in. Ik vermoed dat dit de amandel, anijs en vanille zijn.
Verder is de geur bloemig en ruik ik de mimosa en de iris goed. Ook komt de frisheid naar boven van de bergamot en citroen. Dit geeft het parfum een net wat frisser aanzien.
Als ik deze parfum zou moeten omschrijven zou dat poederig, zacht, vrouwelijk en bloemig zijn. Een echt heerlijke geur die voor ieder moment geschikt is! De duurzaamheid en sillage is ook perfect, hij blijft goed ruiken en zelfs in de avond ruik ik de geur nog als een zacht dekentje om me heen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GUERLAIN L'INSTANT MAGIC PARFUM PARFUMANIA

Deze beauty komt natuurlijk bij Parfumania vandaan waar ze de mooiste parfums voor de fijnste prijzen hebben. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Vooral met het oog op de feestdagen die eraan komen!

Prijs:

  • Guerlain – L’Instant Magic €129.95 (maar bij Parfumania €98.95) voor 75ml.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May