Snoerloze haartools zijn een uitkomst waar ik blij van word. Mega makkelijk omdat het snoer niet in de weg zit én perfect om mee te nemen en je haar nog een touch-up te kunnen geven als dit nodig is. Vandaag testte ik de Babyliss Cordless Waver uit. Kijk je mee?

BABYLISS

Babyliss wafeltang ervaring

Babyliss is natuurlijk een merk dat we allemaal al kennen. Het is een begrip in de haar wereld en heeft hoge kwaliteit haartools te koop.
Inmiddels heeft het merk een mooie collectie snoerloze haartools in haar assortiment. Zoals een stijltang (deze heb ik zelf ook), krultangen en een krulborstel. Deze tools zijn allemaal oplaadbaar en zijn dus zonder snoer te gebruiken.
Vandaag ga ik het hebben over de draadloze waver.

9000 DRAADLOZE WAVER

Babyliss wafeltang ervaring

De draadloze waver is een draadloze golventang met driecilinder design en baanbrekende Micro Heating Matrix-technologie verwarmingselementen die, in tegenstelling tot andere verwarmingselementen, precies de vorm volgen van elke gebogen plaat en waarvan de temperatuur afzonderlijk wordt gecontroleerd.
Hierdoor biedt de tool consistente, gelijkmatige hitte zonder ‘hotspots’ voor een moeiteloze golfvorming en blijvende resultaten, zelfs bij lagere temperaturen.
De waver heeft een lithium-ion batterij en warmt daardoor ook lekker snel op en heeft een gebruiksduur van 40 minuten. Ruim de tijd dus om je hele coupe te doen of even een touch-up aan te brengen.

Babyliss wafeltang ervaring
Babyliss wafeltang ervaring

De waver heeft drie verschillende temperatuur instellingen. Namelijk 160°C, 170°C, 180°C. Deze temperaturen zijn voor het haar niet schadelijk. Er wordt namelijk geadviseerd om het haar te stylen rond de 185°C of minder.
Heel fijn ook is dat de waver een slaapstand en een timer heeft. Hierdoor gaat deze automatisch uit wanneer hij niet wordt gebruikt. Geen paniek meer als je de deur uit bent omdat je misschien je haartool vergeten bent uit te doen.
Verder krijg je er een mooie hoes bij die hittebestendig is (ideaal voor onderweg ook en een handschoentje en matje die beide tegen hitte kunnen.

Babyliss wafeltang ervaring
Babyliss wafeltang ervaring

En nu het moment waarop de informatie komt die je wil weten. Namelijk mijn ervaring.
De tool is gemakkelijk mee te nemen en hij laadt inderdaad snel op. Ik vind hem wel vrij zwaar, maar dit kan bijna niet anders met wave tools.
De plaat heeft drie golven waardoor het haar mooi en natuurlijk wordt gegolfd zonder harde hoeken achter te laten. De golven worden mooi rond en het haar glanst na gebruik. Door deze platen is mijn hele haar in ongeveer 10 minuutjes gedaan en blijft ook goed zitten!
Ik heb al eens eerder een soortgelijke tool uitgeprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik deze fijner vindt. Met oog op de temperatuur die maar tot 185 graden gaat én het feit dat deze tool snoerloos is en snel is in gebruik.

Babyliss wafeltang ervaring
Babyliss wafeltang ervaring

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Babyliss is in ontzettend veel winkels en webshops verkrijgbaar. Maar het makkelijkste is natuurlijk om de tools te bestellen via de Babyliss website zelf.

Prijs:

  • 9000 Draadloze Waver €179.90

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May