Madame M. is de nieuwe geur van parfumhuis Astrophil & Stella. Zoals de naam is de parfum ook heel mysterieus en diep. Een heerlijk kruidige geur die past bij een vrouw die alle harten sneller doen slaan wanneer zij langs paradeert. Kijk je mee naar de volledige review?

ASTROPHIL & STELLA

Madame M. Astrophil & Stella niche parfum

Dit niche parfum merk heb ik enige tijd geleden ontdekt en heeft enkele prachtige geuren. Astrophil & Stella is een Italiaans luxe parfumhuis en bestaat uit zes parfumeurs uit verschillende landen. Alle parfums zijn met de hand gemaakt en geïnspireerd op verschillende plekken en situaties in deze landen.

Alle parfums zijn ‘extraits’, dit is anders dan een eau de parfum.  Beter zelfs, want een eau de parfum bevat 10 tot 20% parfum en een extrtait wel 20 tot 40%. De alcohol verdampt tijdens het aanbrengen en de geur blijft dus heel erg lang ruiken!
Meer artikels over dit merk vind je hier!

Madame M. Astrophil & Stella niche parfum

MADAME M.

Alles zien, alles horen en niets zeggen. Daar staat Madame M. voor. Het is de nieuwste geur van Astrophil en Stella en natuurlijk ook weer een extrait de parfum.
De geurbeleving wordt omschreven als een betovering door de kardemomolie vanwege haar charme. Cacao, peer en wortelolie geven de geur precies de juiste hoeveelheid zoetigheid, terwijl cederolie en patchouli de sensuele vibe brengen naar de geur.
De noten in de geur zijn:

Topnoten: Bergamot, kardemom en peer
Hartnoten: Hedoine, jasmijn, cacao, wortel en cederhout
Basisnoten: Patchouli, vanille, tonkaboon, musk, amberette, cistus en casherman

Wanneer zij arriveert staat iedereen even stil, alle ogen zijn gericht op Madame M. Haar aanwezigheid wordt door de hele stad gevoeld, mannen willen met haar zijn en vrouwen willen haar zijn. Laat de champagne maar stromen!
De geur is gecreëerd door Nathalie Feisthauer, één van mijn favoriete parfumeurs.

Madame M. Astrophil & Stella niche parfum
Madame M. Astrophil & Stella niche parfum

Allereerst is dit echt een heerlijke mysterieuze geur en vind ik het echt een warme en kruidige geur. Hij opent bij mij al direct met de kardemom die een geheimzinnige toon geven aan de geur.
Het blijft mysterieus en ik ruik lichtjes de jasmijn, cacao en cederhout. Deze hebben overigens niet de boventoon. Dat is echt de kardemom, die blijf je goed ruiken.
De patchouli komt ook goed aan bod samen met de tonkaboon en de vanille.
Hoewel er wat bloemen inzitten, vind ik de geur totaal niet bloemig. Eerder orientaals en kruidig. Toch is de sillage lekker zacht en uiteraard blijft de geur de hele dag goed ruikbaar. Dit kan natuurlijk niet anders met een extrait de parfum.

Een prachtige nieuwe geur van dit merk waar ze trots op mogen zijn. Heel vrouwelijk en perfect geschikt om de donkere dagen op te ‘spicen’.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Madame M. Astrophil & Stella niche parfum

Astrophil & Stella is onder andere verkrijgbaar bij beautyplaza.nl en parfuMaria.com. Je kunt ook even googlen om eventuele aanbiedingen eruit te kunnen pikken!

Prijs:

  • Astrophil & Stella – Madame M. €160 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschibaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May