Ik krijg vaak de vraag hoe het laseren van haar en tattoo’s nu in zijn werk gaat. Tegenwoordig is het namelijk gewoon mogelijk om jezelf volledig haarvrij te laseren, maar ook om de tattoos die je liever niet had gezet te verwijderen. In dit artikel vertel ik je precies hoe het in zijn werk gaat.

LASER ONTHAREN

COSMETIQUE TOTALE HAAR TATTOO LASEREN

Het ontharen door middel van een laser is definitief! Mega fijn, want als je geen ongewenste haartjes meer hebt dan heb je ook geen scheerbultjes, irritaties of jeuk meer. Dat willen we allemaal wel.
Met lasertherapie kun je de haartjes op het lichaam dus permanent laten verwijderen. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

De lasertherapie zorgt ervoor dat de haartjes bij de haarwortel worden vernietigd, hierdoor vallen ze uit en komen ze ook niet meer terug.
Ieder persoon heeft verschillende haargroei, haarkleur, haardikte en een ander huidtype. De behandeling is dan ook gepersonaliseerd en verschilt per persoon. Ik kan dus niet vertellen hoeveel behandelingen jij nodig zou moeten hebben om voorgoed van je haartjes verlost te zijn. Gemiddeld zijn er zes tot tien behandelingen nodig.

Er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig en het is vrijwel pijnloos

Bij Cosmetique Totale zijn de meest voorkomende gebieden de bovenlip, oksels, bikinilijn, het gelaat en bij mannen de rug en de baardstreek. Nu zou je denken dat bijvoorbeeld de bikinilijn best gevoelig is, maar een laserbehandeling is pijnloos!
Hoe dat precies kan komt doordat de laser pulsen afgeeft die door de haar geleid worden naar het haarzakje, die vervolgens kapot gaat. Vervolgens gebeurt dat bij ieder haarzakje en na een aantal behandelingen zijn er geen zakjes meer over 🙂

TATTOO LASEREN

COSMETIQUE TOTALE HAAR TATTOO LASEREN

Tegenwoordig kun je ook je tattoo laten laseren, een uitkomst voor velen. Want een tattoo die niet mooi meer is of waar je spijt van hebt gekregen gebeurt regelmatig.
Je kunt ervoor kiezen om de tattoo volledig te laten verwijderen of om deze te vervagen zodat je een cover-up kunt laten doen bij de tattoo-artist.
Let wel op dat je niet zomaar ergens je tattoo laat laseren, bij Cosmetique Totale werken HBO huidtherapeuten die weten wat ze doen.
Zo hoef je niet bang te zijn voor blaren, verbrandingen of tegenvallende resultaten.

Een tattoo weg laseren kan vrij pijnlijk zijn, door te koelen wordt de behandeling wat aangenamer.

Daarnaast werken zij met de Pico laser, met als voordeel dat je sneller resultaat ziet en je minder behandelingen nodig hebt.
In tegenstelling tot het verwijderen van haar, is het verwijderen van een tattoo niet pijnloos en kan het zelfs als pijnlijk worden ervaren. Door te koelen tijdens de behandeling wordt de pijn zoveel mogelijk voorkomen en is de behandeling ook wat aangenamer.

Het werkt eigenlijk heel simpel, de laser ‘schiet’ de inkt van de tattoo kapot en zal dit door het lichaam worden afgevoerd. En raad eens? Na de behandeling wordt de huid ook gewoon weer bruin door de zon. Je ziet er dus helemaal niets meer van.

 

$
Disclaimer

May