Een mega mooi merk heb ik laatst ontdekt. Dat is Q&A Skincare en wordt onder andere verkocht bij Holland & Barrett. Ik heb de producten uitgebreid getest en in dit artikel vind je mijn ervaringen! Kijk je mee?

Q&A Skincare

Q&A SKINCARE

Q&A Skincare is een merk uit Engeland, dat ethische waarden hoog heeft staan. Want alle producten, ingrediënten en ook de verpakkingen zijn gemaakt en geproduceerd op een manier dat fijn is voor milieu én mens. Ook zijn de producten allemaal cruelty-free en wordt er dus niet op dieren getest.
Q&A staat voor Question and Answer, mega fijn want vaak weten mensen niet wat er precies in de producten zit. Hier staat op ieder product duidelijk uitgelegd wat het is en wat het voor jou doet!

CLEANSER

Q&A Skincare
Q&A Skincare

Deze Hyalurinic Cleanser reinigt én hydrateert de huid op milde wijze. Zoals je op de verpakking al kunt zien, bevat het hyaluronzuur. En dat zorgt voor het hydrateren van de huid. Hierdoor blijven rimpeltjes en fijne lijntjes weg.
De textuur is echt een gel en het is geurloos. Wanneer het in aanraking komt met water gaat het licht schuimen en verwijdert inderdaad goed alle make-up, zelfs de oogmake-up. Na gebruik voelt mijn huid ook niet trekkerig aan!

OOGGEL

Q&A Skincare

Het volgende product is de Seaweed Peptide Eye Gel. Het werkt goed tegen donkere kringen, fijne lijntjes en is heel geschikt voor de gevoelige huid.
Het bevat pure peptide, aloë vera en witch hazel, deze ingrediënten geven een verkoelend effect én verminderen de fijne lijntjes.
Ik vind hem zelf erg fijn aanvoelen, juist dat verkoelende effect is een prettige bijkomstigheid in de ochtend. Ook trekt het snel in waardoor je al heel snel je make-up eroverheen kunt aanbrengen.

VITAMINE C SERUM

Q&A Skincare
Q&A Skincare

Het Peptide Facial Serum laat je huid er jonger en strakker uitzien. Het bevat namelijk Vitamine C en pure peptide dat ervoor zorgt dat je collageengehalte zal stijgen. Verder bevat het Magnesium PCA. Let op, als je een gevoelige huid hebt zou ik dit serum skippen. Vitamine C is namelijk niet geschikt voor een gevoelige huid.
Ik ben zelf gek op Vitamine C, alleen heb ik soms break-outs bij sommige producten die dit bevatten. Met dit serum heb ik dit niet, omdat het Vitamine C gehalte niet heel hoog is. Voor mij is dat erg prettig, hierdoor komt de Vitamine C geleidelijk mijn huid binnen.

GEZICHTSOLIE

Q&A Skincare
Q&A Skincare

En hier is mijn favoriete product. Namelijk de Super Food Facial Oil, een gezichtsolie dat vitamine A,C,E en F bevat. Deze olie is dus perfect voor mensen met vlekjes op hun huid of met een gevoelige huid. Het vermindert namelijk roodheid én hydrateert de huid goed.
Ook deze olie is geurloos, net als de rest van de producten en voelt heerlijk aan op mijn huid. Als je er 1 drupje van gebruikt, dan kan het prima onder de make-up worden aangebracht. Het geeft mijn huid in ieder geval een prachtige glow.

TONER

Q&A Skincare
Q&A Skincare

Een toner gebruik je direct na het reinigen van de huid. Deze Niacinamide Daily Toner kalmeert de rode huid en vermindert rode plekjes. Niacinamide zorgt er tevens voor dat de poriën verkleinen! Een heerlijke eerste stap van je skincare routine dus.
Ik ben enkele jaren geleden begonnen met het gebruik van toners en ik kan niet meer zonder. Deze met niacinamide vind ik erg fijn, ik heb zelf namelijk wel last van rode plekjes. Of ze verminderen kan ik nog niet zeggen, maar in gebruik is het een prettige toner!

LIP OLIE

Q&A Skincare
Q&A Skincare

De Liquorice Lip Oil is een lipolie op basis van zoethoutwortel en cactusvijg dat zorgt voor hydratie. Sojaboon olie zorgt voor wat extra volume van je lippen. Ik ben zelf gek op lip olie en kan eigenlijk niet meer zonder. Vooral in de avond gebruik ik dit altijd.
Deze lip olie is ook heel fijn in gebruik, is totaal niet plakkerig en hydrateert mijn lippen heerlijk.

GEZICHTSCRÈME

Q&A Skincare
Q&A Skincare

En tot slot is er nog de Collagen Anti-Age Face Cream, de formule is verrijkt met van zeewier afgeleide Collageenpeptide, Magnesium PCA en Sheabutter. Dit zorgt allemaal voor kalmering en hydratatie van de huid. Daarnaast stimuleert de crème de collageenproductie én kan zelfs de meest droge huid hier wat aan hebben.
Ik hou altijd van hydraterende crèmes en deze valt mooi onder dit lijstje. Toch vind ik het persoonlijk jammer dat er totaal geen geur aan de producten zit, maar aan de andere kant is dit ook weer beter voor de huid.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Q&A is verkrijgbaar bij Holland & Barret. Je kunt natuurlijk de winkel even binnenlopen, of in de webshop rondsnuffelen.

Prijzen:

  • Cleanser €9.99 (125ml)
  • Oogverzorging €8.99 (15ml)
  • Vitamine C Serum €10.00 (30ml)
  • Gezichtsolie €9.99 (30ml)
  • Toner €9.99 (100ml)
  • Lip olie €8.99 (15ml)
  • Gezichtscrème €14.99 (50gr)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May