Wat een verdrietig nieuws, de laatste Styletone box zoals we die kennen is binnengekomen. Ik ga het toch wel erg missen om iedere maand deze mooie beautybox te ontvangen. Maar, niet getreurd, ze stoppen niet helemaal. Kijk je mee?

STYLETONE BOX

Laatste styletone box unboxing

DE LAATSTE STYLETONE BOX

Normaal gesproken vertel ik hier kort wat de Styletone box precies is. Deze keer is het net iets anders, want de box zoals we die al jaren kennen gaat veranderen.
Het maandelijkse abonnement op de beautybox gaat stoppen, want het feit dat je niet zelf kan kiezen wat je in de box krijgt blijkt een reden te zijn om af te haken voor velen.

Vanaf 1 januari stoppen alle abonnementen automatisch. Maar wil je toch nog een mooie box ontvangen? Dan kun je vanaf dan je eigen box samenstellen met maximaal 8 producten voor €30. Deze worden dan naar je toegestuurd in de vertrouwde ultimate box binnen 2 dagen. Net iets anders dan hoe het nu gaat dus. En eigenlijk ook wel heel erg leuk!
Je kunt via de website van Styletone je eigen box samenstellen vanaf 1 januari. Je kunt trouwens nu al een kijkje nemen!

INHOUD VAN DE LAATSTE STYLETONE BOX

Laatste styletone box unboxing

Maar voor nu natuurlijk nog de unboxing van deze laatste Styletone box van december.

In de Styletone box vind je altijd een ‘menukaartje’. In de Styletone Ultimate box is deze groter dan in de classic box. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.

Het thema van deze maand is ‘Glitter & Glamour‘. Hoe kan het ook anders in december, dé feestmaand van het jaar.
Met de producten uit de box steel jij de show bij ieder diner en bij ieder feest.

GLITTER

Laatste styletone box unboxing

Hoe mooi is deze Glitter van Lord & Berry? Je kunt hiermee een prachtige, feestelijke look creëren door het op de ogen, in het haar of op de lippen te gebruiken. Het zijn losse glitters, dus je kunt ze aanbrengen met bijvoorbeeld een wimperlijm of een lipgloss.

€16

MASCARA

Laatste styletone box unboxing

Natuurlijk mogen mooie volle wimpers niet ontbreken in je glamour look. Deze Essential Mascara van Golden Rose zorgt voor ultra volume en geeft extra lengte aan de wimpers. Intens zwart voor een mooie, zwoele oogopslag.

€10.95

HAARSPELDJES

Laatste styletone box unboxing

Sorry, maar hoe mooi zijn deze Waver British Royal speldjes van Invisibobble?? Ze hebben een mix van parels en kristalstenen waardoor het meteen een glamour look aan je haar geeft. Zo perfect voor de feestdagen!

€9.95

NACHTCRÈME

Laatste styletone box unboxing

Na de feestjes, drankjes en lekker eten wil je natuurlijk dat je huid ook mooi blijft. De Retinol24 MAX Geurvrije Nachtcrème van Olay zorgt ervoor dat je huid blijft stralen. Het geeft versteviging, gladheid en helderheid aan de huid. Tegelijkertijd vermindert het de fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekken en poriën.

€45.99

GEZICHTSREINIGER

Laatste styletone box unboxing

Niet geheel onbelangrijk is het reinigen van je huid na een dag of avond, en zeker wanneer je boven de gourmetpan hebt gezeten of make-up op hebt.
Deze Golden Care Purifying Gel van Golden Rose reguleert je vochtbalans en zorgt dat het niet uitdroogt.

€17

OOGSCHADUW

Laatste styletone box unboxing

Hoe mooi is deze Diamond Mono Oogschaduw van Paese Cosmetics? Het bevat namelijk 50% natuurlijke parels om een mooi en glamoureus effect te creëren. De poeder heeft een metallic finish en je hebt drie tinten in de boxen verspreid. Ik heb de koele tint, prachtig!

€7

PRIMER

Laatste styletone box unboxing

Een primer is onmisbaar in je make-up routine. Zo blijft je make-up namelijk langer mooi én beter zitten. De Instant Perfecting Primer van Symbiosis Skincare bevat collageen dat helpt om de elasticiteit van de huid te verbeteren en de fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen.

€102

HAARPARFUM

Laatste styletone box unboxing

En tot slot, mijn favoriete product uit de box! Namelijk de Parfum De Coiffeur van Paul Yacomine. Ik ken ook wat andere haarparfums van dit merk, maar deze is wel héél erg lekker hoor!
De parfum geeft ook nog eens een mooie glans aan het haar én kun je ook gebruiken op het lichaam!

€28

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Laatste styletone box unboxing

Een fantastische laatste Styletone box die heel fijne producten bevat voor de maand december! Mijn favoriet is het haarparfum (ik blijf een parfum meisje).

Wil je deze Ultimate Styletone november box bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn is het over. Dan kun je dus vanaf januari je eigen box gaan samenstellen!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May