Wist jij dat gourmand geuren mijn voorkeur hebben? En ik wild word van patchouli en vanille? Dus toen ik de nieuwe geur van Kayali zag: Vanilla Royale Sugared Patchouli, wist ik al dat ik ervoor zou zwichten. Lees hieronder precies alles over deze geur.

KAYALI

Kayali vanilla royale sugared patchouli parfum

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Eerdere artikels over dit heerlijke parfummerk vind je hier.

Kayali vanilla royale sugared patchouli parfum

KAYALI – VANILLA ROYALE SUGARED PATCHOULI

De nieuwste geur van Kayali past zó helemaal in mijn straatje! Want mijn absolute nummer 1 geurnoot is vanille en de sugared patchouli klinkt zálig. Toen ik het voorbij zag komen bij Mona Kattan, wist ik het meteen. Deze is voor mij.
De geur wordt omschreven als krachtig, intens, ongelooflijk rijk en verleidelijk onweerstaanbaar en geeft iedereen een koninklijk gevoel. En heeft de volgende geurnoten:

Topnoten: Rum, vanille orchidee en jasmijn
Hartnoten: Vanille, kruidige geurnoten, leer, crème brulee, tonkaboon en roos; Basisnoten: Patchouli, bruine suiker, agarhout (Oud), suiker, amber en muskus.

De noten vanile, crème brulee, tonkaboon, patchouli, amber en bruine suiker spraken me a la minutos direct aan.
Mona zegt het volgende over de geur:

“Het is geen geheim dat ik van vanille houd en GEOBSEDEERD ben door gourmand geuren. Ik ben verslaafd aan de zoete en fascinerende kwaliteiten die deze noot aan een sap toevoegt, en ik heb altijd al een decadentere en intensere versie willen creëren.

“Het is geen geheim dat ik van vanille houd en GEOBSEDEERD ben door gourmand geuren. Ik ben verslaafd aan de zoete en fascinerende kwaliteiten die deze noot aan een sap toevoegt, en ik heb altijd al een decadentere en intensere versie willen creëren.
De vanillenoot vormt altijd een onderdeel van ons Kayali-DNA, maar voor deze geur wilde ik echt een andere kant van dit heerlijke ingrediënt laten zien, er iets ongelooflijks over-the-top van maken en iedereen het gevoel geven de koninklijke versie van zichzelf te zijn!”

Kayali vanilla royale sugared patchouli parfum
Kayali vanilla royale sugared patchouli parfum

Ik ben een groot parfum verzamelaar en liefhebber, en ik moet zeggen dat ik écht uitkeek naar dit parfum. Omdat ik weet welke geurnoten en -familie ik lekker vind, zag ik al direct dat dit parfum helemaal mijn ding zou zijn. En dat klopt!

Wanneer ik het parfum aanbreng ruik ik eerst écht een rumgeur, hier ben ik niet zo fan van. Maar omdat het een basisnoot is, heb je kans dat deze niet lang blijft hangen. En dan klopt. Want direct erna komt de vanille en de patchouli al los.
De geur is echt een gourmand geur, wat mijn favoriete geurfamilie is en ruikt zoet, maar krachtig tegelijkertijd.
Het geeft me een vrouwelijk gevoel maar met dat gevoel van power en onafhankelijkheid.
I LOVE IT! Echt waar, deze staat op mijn top 5 favoriete parfum lijstjes!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kayali vanilla royale sugared patchouli parfum

Deze heerlijke  geur is natuurlijk verkrijgbaar bij The Beauty Editor en bij Ici Paris XL!

Prijs:

  • Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli | €92 (50ml) en €124 (100ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May