De Laura Mercier Holiday collectie is er weer en ik ben HE-LE-MAAL fan! Want 1. Laura Mercier! en 2. Je favoriete én limited producten in een mooie set! What more do we want? Kijk snel verder voor de sets en de swatches!

LAURA MERCIER

Laura mercier holiday collectie

Laura Mercier is een dierproefvrij merk! Dat ten eerste gezegd te hebben is het een van mijn favoriete high-end merken.
Zo heb ik al een hele tijd geleden een review geplaatst over de translucent powder van Laura Mercier waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan. Nog steeds de beste basis make-up aankoop die ik heb gedaan.
Laura Mercier heeft een beperkt aantal verkooppunten wat het merk exclusief maakt. Het is namelijk alleen te koop bij Skins Cosmetics en de Bijenkorf. Skins Cosmetics heeft een aantal prachtige fysieke winkels, maar als je lui bent zoals ik dan kun je ook gewoon online shoppen bij de webshop van Skins Cosmetics. Zeker een kijkje waard, want je vind er nog meer prachtige merken.
Wil je meer artikels & reviews lezen over dit merk? Kijk dan even hier.

PARTY OF THREE SET

Laura mercier holiday collectie

De eerste mooie giftset is de Party of Three, deze bevat drie travel sizes van de heerlijke handcrèmes van Laura Mercier. Ik ben echt gek op de skincare van dit merk en ze ruiken allemaal zó lekker! Zo heb ik zelf de body crème al eeuwen en blijf ik hem aanschaffen.
Deze handcrèmes hebben de volgende geuren:

  • Ambre Vanille Hand Cream 30ml
  • Almond Coconut Hand Cream 30ml
  • Crème Brulee Hand Cream 30ml
Laura mercier holiday collectie
Laura mercier holiday collectie

Ik vind de travel size handcrèmes mega fijn, mijn favoriet is de vanille geur. Maar de crème brulee is ook echt heel fijn. De tubes zien er mooi uit én hebben een goede, stevige dop. Met tubes heb ik namelijk vaak al gehad dat deze opengaan in mijn handtas. Dit wil je liever niet. Hele fijne tubes dus en een fantastisch cadeautje om te geven.

FLAWLESS ENCOUNTER

Laura mercier holiday collectie

Als je mij kent, dan weet je dat ik vrijwel áltijd de translucent powder van Laura Mercier gebruik. Hoe leuk is het dan om hier een limited edition van te hebben!
Dit setje bevat namelijk de nummer 1 setting powder mét een mooie puff! Looks like a charm.
Ze zijn in drie tinten verkrijgbaar: Translucent, Translucent Honey en Translucent Medium Deep.

Laura mercier holiday collectie
Laura mercier holiday collectie

Ik kan nu dus van alles gaan zeggen over deze poeder, maar dat ga ik niet doen. Want ik heb er dus al een uitgebreide review over geschreven en ik ben er al ruim 5 jaar meer dan tevreden over. Dus wil je deze poeder eens uitproberen, of cadeau geven aan iemand? Dan is deze limited set natuurlijk het allerleukst!

SPLENDID SHIMMERS

Laura mercier holiday collectie

Het volgende leuke setje is de Splendid Shimmers, deze bevat 3 mini caviar sticks en zijn in twee tinten verkrijgbaar: Tin en brons. De kleur in deze review is de variant ‘Tin’. Deze bevat de tinten: Moonlight Rose, Strike a Rose en Kiss from a Rose.
Deze crèmesticks zijn perfect om een mooie ooglook mee te creëren en blijft tot wel 12 uur mooi!

Laura mercier holiday collectie
Laura mercier holiday collectie

Ik vind deze sticks echt heerlijk werken, het is namelijk heel gemakkelijk en ziet er prachtig uit. Je brengt het rechtstreeks op het ooglid aan en je hebt voldoende de tijd om het te blenden voordat het vastzit. De kleuren zijn mooi helder en er zit een prachtige glitter in. Ik vind Moonlight heel erg mooi aan de binnenkant van het oog als highlighter!

HEART OF GLACE

Laura mercier holiday collectie

En tot slot nog deze lipgloss set. De Heart Of Glace set bevat 2 limited editions van de glaces en ze passen perfect bij iedere huidtint.
Het is een lipgloss met extreme glans en een mooie pigmentatie die ook nog eens 24 uur hydratatie aan de lippen geeft. Het bevat Franse roos-extract en primroos olie, waardoor je lippen lekker worden verzorgd.

Laura mercier holiday collectie
Laura mercier holiday collectie

De Lip Glaces van dit merk zijn zó mooi en sparkly en het blijft ook echt heel erg lang mooi. Zeker voor een lipgloss is dat best uniek.
Omdat de tinten voor iedere huidtint flatterend is, kun je dit dus makkelijk cadeau doen aan iemand.

LOOK

Ik heb een quick lookje gemaakt met deze producten waarvan je binnenkort een reel kunt vinden op mijn instagram. Voor nu alvast wat foto’s!

Laura mercier holiday collectie
Laura mercier holiday collectie

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Laura mercier holiday collectie

Laura Mercier is in Nederland verkrijgbaar bij Skins.nl, een webshop met een fysieke winkel in oa. Amsterdam, Haarlem, Laren, Den Haag en Rotterdam met heel veel prachtige merken. Ook bij de Bijenkorf, Lookfantastic en Cultbeauty is dit mooie merk te koop.

Prijs:

  • Laura Mercier | Party of Three set €32.95
  • Laura Mercier | Flawless Encounter €39.95
  • Laura Mercier | Splendid Shimmers €33
  • Laura Mercier | Heart of Glace €27.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May